” Dia ingat anak patung yang boleh cakap haha, comel sangat Mael ni.. ” – Netizen

Gelagat Ismail Izzani Menyak4t Bayi Kakaknya, Ayra Buat Peminat Terhibur. Eei Nak4l Betul Lah Acu Baby Ayra Ni. Bahasa Apa Lah Cakap Tu Mael !!

Meninjau akaun Instagram Datin Suliza Salam, telah dikongsikan beberapa buah video yang memaparkan gelagat anak bongsunya, Ismail Izzani ketika bermain dengan anak kepada kakaknya Izzati bernama Ayra.

Untuk makluman, Datin Suliza telahpun bergelar nenek apabila Izzati selamat melahirkan cahayamata perempuannya ini. Ayra menambahkan lagi keceriaan keluarga Datin Suliza dan Mael antara yang happy mendapat anak buah pertama.

Dalam video ini, dapat dilihat perangai Mael ketika bersama dengan Ayra. Kata Datin Suliza, Mael memang suka menyak4t Ayra. Pelbagai cara dibuat oleh Mael antaranya membuat reaksi muka yang pel1k dan acah-acah memberi susu.

Penyayang sangat Mael dengan si kecil Ayra, rajin melayan dan menemani Ayra. Bercakap pun bahasa pel1k Mael ini apabila bersama Ayra. Habis dicub1t pipi b4mb4m Ayra dek kerana ger4mnya tu. Nasiblah Ayra dapat Acu yang kuat meng4cau ni.

Jom tonton video di bawah :

(Kl1k butang KANAN > untuk menonton gambar dan video seterusnya.. )

(Kl1k butang KANAN > untuk menonton gambar dan video seterusnya.. )

Gelagat Mael ini mendapat perhatian daripada peminat. Antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan untuk pembaca :

” Alolo kuat menyak4t anak saudara Mael ni. Comelnya cucu Datin Suliza, bahagia Ayra dilayan oleh Acu dia yerk.. “

” Dia ingat anak patung yang boleh cakap haha, comel sangat Mael ni melayan anak buah. Redha je Ayra haha.. “

” Suka tengok anak manja si Ismail ni. Anak soleh Datin Suliza, adik manja untuk kakak2 dia. Ni dah jadi uncle pulak untuk. Ayra. Naik taraf.. “

” Pandai Mael dukung baby, sayang sangat Acu pada anak saudaranya tu. Buat hal lah anak manja mommy ni.. “

” Banyak iras wajah Datin la baby Ayra ni, cantik. Makin b4mb4m Ayra, semoga Ayra membesar menjadi anak yang solehah.. “

” Wah alhamdulillah selamat menjadi nenek ya Datin. Semoga Allah pelihara dan lindungi keluarga Datin semua.. “

” Sebijik muka nenda dia, comel tang mata tu. Syukur Alhamdulillah, macam Mael je cutenya. Ayra pasrah je Acu mengus1k dia haha.. “

Pasrah sahaja muka Ayra, siapa tidak ger4m dengan baby memang automatik tangan nak mencub1t je pipi temb4m tu. Apa pun, semoga baby Ayra membesar dengan sihat selalu dan sentiasa dalam lindungan Allah daripada sebarang penyak1t.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Suliza Salam

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..