” Dia betul-betul manja eh dengan Lala. Hil4ng terus g4ngster dia.. ” – Netizen

Aksi Mencuit Hati Syazwan Zulkifly Di Belakang Tabir 7HM2 Yang Tidak Ditunjukkan Sebelum Ini. Alahai Kepeng Kalau Dengan Lala, Bertukar Terus Perangainya. Singa Jadi Kucing Miaw Miaw, Haha!!

Pasangan serasi dalam lakonan, Syazwan Zulkifly dan Wan Sharmila antara nama yang sering menjadi sebutan peminat masa kini. Gara-gara lakonan romantis mereka dalam drama 7HM2 baru-baru ini membuatkan peminat sering mengus1k dan menyak1t mereka.

Syazwan yang terkenal dengan sikap brut4l dan ala-ala g4ngsternya di luar juga seorang yang ceria dan suka mengus1k rakan-rakan artis di set penggambaran. Lala pastilah menjadi mangs4 utamanya kerana mereka sudah lama berkawan dan Lala juga sudah lali dengan us1kan Syazwan.

Baru-baru ini, Syazwan membuat kej0tan dengan membuat live permohonan maaf kepada Lala sambil memberikan cincin kepada Lala. Ini membuatkan peminat bertambah sy4k ada sesuatu di antara mereka namun ketika majlis ‘ Thank You Party’ 7HM2 beberapa hari lepas mereka menegaskan itu hanyalah review pr0duk semata-mata.

Meninjau akaun Instagram mymal_808 , telah dikongsikan satu video yang mempamerkan belakang tabir ketika penggambaran 7HM2. Syazwan dilihat berjalan ‘ged1k’ santai sambil menggayakan baju kepunyaan Lala. Alahai ‘halus’ sangat badannya sampai send4t baju tu Kepeng !

Jom tonton video di bawah :

Aksi Kepeng dengan baju sentengnya itu menghiburkan semua di set penggambaran. Macam-macam hal betullah si Kepeng ini. Antara komen-komen peminat :

” Dia betul2 manja eh ngan Lala. Hil4ng terus g4ngster dia.. “

” Jadi incred1ble hulk terus. Buat hal la Kepeng.. “

” Hanya Lala yang boleh jinakkan Kepeng.. “

” Ad0iiii lawak lah kpenq ni, pandai menceriakan suasana di set.. “

” Ad0hhh mna la tak pen1ng lala tu kalo hari2 gini.. “

” Lawak laa kepeng. Kemain dia cat walk masuk kat lala.. “

” Klakar la kpeng. Patut lala stresss.. “

” Yang ni klakar, Lala tak larat dh nk mar4h redho jerr.. “

Patutlah setiap kali ditemuramah Lala berkali-kali menyebut perkataan pen1ng dengan us1kan Syazwan, rupanya begitu rupanya Syazwan di set. Nak4l namun sweet di mata para peminat yang gemar melihat chemistry antara mereka. Apa pun, semoga terus success untuk kedua-dua pelakon hebat ini dan semakin bersinar di masa akan datang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mymal_808, IG Helmisofiemilia

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..