” Dengar ibu menyanyi, terus sengeh-sengeh ya Afwa. Hehe.. ” – Netizen

Video Gelagat Muhammad Afwa Ketika Mendengar Ibunya, Datuk Siti Nurhaliza Menyanyi Buat Ramai Terhibur. Amboi Afwa, Siap Tep0k-Tep0k Meja Lagi. Senyum Tu Melting Habis !!

Bukan gelagat anak sulung sahaja yang mencur1 perhatian ramai, bahkan anak kedua penyanyi terkenal Datuk Siti Nurhaliza, Muhammad Afwa juga turut sama. Malah ada sahaja perkongsian video mengenainya pasti menjadi tontonan umum di media sosial.

Meninjau di akaun Instagram Afwa Khalid telah berkongsi satu video yang memaparkan gelagat Afwa ketika berada di sebuah kedai makan. Menerusi video itu, Afwa yang sedang duduk dalam kerusi kanak-kanak.

Datuk Siti cuba memanggil Afwa, namun pada awalnya Afwa seakan tidak peduli. Namun setelah Datuk Siti menyanyi, terus Afwa mengalihkan wajahnya dan tersenyum. Malah dalam masa yang sama juga, Afwa terus menep0k-nep0k meja dengan gembira ketika mendengar suara ibunya menyanyi.

Sehingga kini perkongsian video Afwa itu telah mendapat ditonton lebih 17 ribu tontonan sejak ia dimuatnaik ke Instagram. Amboi Afwa happy betul yer dengar ibu menyanyi. Makin bertambah comel anak kedua Datuk Siti yang telah pun berusia 9 bulan ini.

Jom tonton video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, rata-ratanya terhibur melihat gelagat Afwa dalam video tersebut. Antara komen-komen menarik adalah :

” Dengar ibu nyanyi, terus sengeh-sengeh ya Afwa, hehee. Ger4m lah tengok si pipi pau ni, makin m0ntel.. “

” Alahai comel sangat bambam Afwa manis senyuman. Cerdik dia semoga terus sihat dan menjadi ank yng bijak pintar.. “

” Manis macam ibu dia, seiras sangat lah. Seronok betul dengar ibu menyanyi ye Afwa. Senyum tu melting lah.. “

” Tok Ti nyanyi ting2 pun sedap betul dengar, patut anak pun tumpang seronok siap tep0k2 lagi Afwa, hahaa.. “

” Comelnya Afwa, makin sihat. Geram tengok telatah budak kecil ni. Sekali tengok iras ibu, dua kali tengok iras ayah.. “

” Besaq dah Afwa, kejap ja masa kan. Senyum Afwa macam kak Aafiyah lah. Semoga terus jadi anak yang baik Afwa.. “

” Alhamdulillah, dah sihat dah budak comel ni. Hehe ger4m tengok senyuman Afwa tu. Afwa anak yang bijak ni.. “

Alahai ger4mnya, comel betul anak lelaki Datuk Siti ni, patut lah ramai yang suka tengok. Apa-apa pun, kami dari Oh Kopak berharap semoga Afwa terus membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh buat kedua orang tuanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IGĀ  Afwa Khalid, Baby Ctdk

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..