” Dekah aku tengok kak lina ni. Mu ni, gapo mu ingak. Kak linaaaaa.. “

Live Di Harian Metro Bersama Wartawan Sudyr Tahir, Gelag4t Sp0ntan Elly Mazlein Dan Papa Azlan Mencuit Hati Ramai. Part Berlakon Jadi Erra Dan Awie Lucu Sungguh. Siap Kena Tamp4r Lagi. Sp0rting !!

Drama Kampung People menaikkan kembali nama Elly Mazlein. Siapa sangka penyanyi yang suatu masa dahulu popular dengan lagu Bungaku Bakawali dan Usah Dipend4m Bar4 Yang Tersimpan ini rupanya-rupanya memiliki sikap jenaka yang bersahaja.

Melangsungkan perkahwinan keduanya bersama seorang guru bernama Azlan, kehidupan Elly yang mesra dengan nama Kak Lina P0m P0m ini semakin gembira dan bahagia. Tidak hanya Kak Lina sekeluarga malahan seluruh peminat setianya juga turut bergembira melihat kebahagiaan Kak Lina sekarang.

Suka berjenaka dan membuat aksi lawak sp0ntan, Kak Lina aktif sebagai Y0utuber dan sering berkongsikan pelbagai masakan di channel y0utubenya ‘ Dunia Elly Mazlein’. Tidak hanya melihat ged1k manja Kak Lina, peminat juga sentiasa tertunggu-tunggu wajah Papa Azlan dan anak Kak Lina, Puteri Sara Sefhia.

Menerusi akaun Instagram myhmrap, telah dikongsikan video live ketika wartawan Sudirman membuat segmen # dirumahjer bersama Kak Lina dan Cikgu Azlan. Gelag4t Kak Lina yang lucu dengan sikap sporting Papa Azlan buat netizen terhibur. Memang sekepala sungguh patutlah Kak Lina terp4ut sayang, agituuu.

J0m tont0n vide0 di bawah :

Rata-rata netizen terhibur dengan gelag4t lucu Kak Lina dan Papa Azlan ini. Antara k0men-k0men netizen :

” Hahaha!! Kelakar!! Jap Saya ada soalan.. Kenapa awak asyik nak tanya cikgu je eh.. Kejap kejap “Cikgu..Cikgu..Cikgu”.. “

” Hahahahhahahaha kelakar lah Kak Lina ni.. “

” Cikgu pemalu.. Apa la korang ni kesi4n cikgu.. “

” Dekah aku tengok kak lina ni.. “

” Pec4h per0t gelak kelakar.. “

” Mu ni.. Gapo mu Ingak. Kak linaaaaa.. “

Sp0rting betul Kak Lina dengan papa ni. Berlakon pun buat, menyanyi pun layankan je. Meriah sungguh live kali ini. Siap berge lek lagi Kep0m. Kami di Berita Kopak mengharapkan semoga Kak Lina dan Papa Azlan sentiasa gembira dan bahagia bersama. Moga kekal hingga ke jannah. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG RAP Harian Metro, IG Elly Mazlein by Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..