” Dari dulu sampai sekarang sama je suara.. ” – Daebakingz

Video Live Datuk Aishah Menyanyikan Semula Lagunya ‘Pulanglah’. Woww Suara Tetap Maintain, Macam Dengar Dalam Kaset !!

Nama penyanyi hebat ini tidak perlu diperkenalkan lagi. Suara emas yang dimilikinya masih mampu bertahan sehingga kini. Malah, kebanyakan lagu nyanyiannya malar segar dan kekal menjadi siulan hingga kini.

Dari awal kemunculan hingga lah sekarang, Datuk Aishah antara penyanyi wanita yang berjaya meletakkan dirinya di kelas tersendiri. Berbekalkan bakat dimiliki selain deretan anugerah diterima, tidak keterlaluan jika dikatakan dia adalah lagenda.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram Daebakingz, telah berkongsi satu video yang memaparkan Datuk Aishah menyanyikan kembali secara live lagunya yang bertajuk ‘Pulanglah’ . Meskipun hanya menyanyi dengan gaya yang bersahaja dan sedang duduk, suara Datuk Aishah masih maintain merdu.

Jom tonton video di bawah :

Lagu raya berentak asli berjudul Pulanglah ciptaan Adam Ahmad ini telah membuktikan kemampuanĀ  Datuk Aishah menyanyikan lagu Melayu Asli. Lagu ini membuatkan hati pendengar menjadi begitu s4yu tatkala mendengar liriknya yang mendalam ditambah lagi suara Aishah yang memdayu-dayu.

Biarpun ketika ini zaman kebangkitan penyanyi baharu dan muda, tidak bermakna Datuk Aishah, 57, atau nama sebenarnya Wan Aishah Wan Ariffin berhenti daripada terus berkarya. Apa-apa pun, semoga terus maju jaya Datuk Aishah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Daebakingz, Aishahjmm

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..