” Dahsy4tnya gitu sekali Ayie.. Hil4ng mach0.. ” – Netizen.

Dius1k Eric Fuzi, Gelag4t Ayie Elham Vokalis Floor 88 Yang Tak0tkan Lipas Buat Peminat Ketawa. Sampai Menjer1t Ayie Dikerjakan. Lucu Weh !!

Kumpulan anak muda ini popular dengan lagu mereka ‘Hut4ng’. Berjaya mendapat 5 juta tontonan, nama Floor 88 semakin meningkat naik. Mula ditubuhkan pada tahun 2017, Floor 88 dianggotai oleh enam orang jejaka hangat iaitu Ayie, Achoi, Falique, Eric Fuzi, Akram dan Amir.

Lagu Zalikha adalah lagu pertama yang memperkenalkan suara dan muzik mereka kepada umum. Setelah itu, lagu Aqilah pula menyusul dan turut sama menjadi siulan ramai. Apa yang unik lagu-lagu mereka dicipta sendiri oleh anggotanya Achoi.

Di antara kesemua anggota Floor 88, Ayie adalah anggota paling muda. Sering menjadi us1kan kawan-kawan yang lain, wajah kacak Ayie turut menjadi kegil4an ramai peminat wanita. Mempunyai tabi4t pel1k yang al4h dengan durian, pernah dikongsikan satu video Ayie yang pengs4n gar4-gar4 dicab4r makan buah itu.

Menerusi akaun Instagram Eric Fuzi, telah dikongsikan satu video beliau sedang mengus1k Ayie yang tak0tkan lipas. Gelagat Ayie itu buat kawan-kawan lain turut berdek4h ketawa. Tak0t lipas rupanya Ayie ni sampai payung jadi peris4i. Kelakar betul .

J0m tont0n vide0 di bawah :

Rata-rata netizen terhibur melihat gelag4t Ayie ini. Antara k0men-k0men netizen :

” Uishh guna payung ye nk halang daripada lipas.. “

” Hil4ng mach0 Ayie.. Ketara sangat manja dia.. “

” Dahsy4tnya gitu sekali Ayie.. “

” Ape ni ayie muka g4ngster tak0t lipas.. “

” Astaghfirullah eric…. Aku pulak yang merem4ng… “

” Hahahahahaha penak0t rupanya. Lipas tak0t, kucing tak0t apoo.. “

” Hahahhahahahaha ayie ni semua benda dia tak0t.. “

Kelakar la tengok gelag4t geli tak0t Ayie ni. Si Eric pun bukan main lagi sak4t kawan ni. Nasib tak terkenc1ng Si Ayie. Macam-macam perang4i meriah sungguh Floor 88 ni. Apa pun, kami di Berita Kopak mengharapkan semoga Ayie dan Floor 88 sentiasa success dan berjaya. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Eric Fuzi, IG Ayie Adham, IG Floor88 by Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..