” Dah terkant0i pun sambung makan lagi, so cute Tuanku.. ” – Netizen

Video Permaisuri Agong, Tunku Hajah Azizah Aminah ‘Cur1-Cur1’ Makan Dirakam Tanpa Sengaja. Alahai Cute Je Tuanku Suap Makanan Masuk Mulut Sambil Buat Muka Tu. Comel !! 

Permaisuri Agong kesayangan rakyat jelata, Tunku Hajah Azizah Aminah memang cukup disenangi ramai. Keperibadian dan sikapnya yang berjiwa rakyat dan merendah diri serta mudah bergaul dengan orang kebanyakan membuatkan rakyat menyayangi wanita berjiwa penyayang ini.

Ketika beberapa buah negeri dil4nda traged1 b4njir baru-baru ini, Tunku Azizah turut sama mencem4r duli mengunjungi pusat-pusat penempatan b4njir. Malahan permaisuri juga turut membantu memasak makanan untuk m4ngsa b4njir.

Meninjau akaun Instagram Airtangan_tunkuazizah, telah dikongsikan satu video yang memaparkan sedutan berita yang melaporkan berita kunjungan Permaisuri ketika b4njir di Pahang. Tunku yang kelihatan berada kawasan memasak dilihat membuka penutup muka dan mencuba makanan.

Kebetulan pemberita yang membuat liputan berada berhampiran Tunku Azizah dan gayanya yang bersahaja itu telah dirakamkan. Alahai comel sahaja gaya Permaisuri bila menyedari perbuatannya itu sedang dirakamkan oleh lensa kamera.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian Tunku Azizah ini mencuit hati netizen dan ramai yang suka melihat gelagat Tunku itu. Antara komen-komen yang diberikan peminat :

” Oloo Tuanku, tersangatlah comel. Patik s4w this Tuanku. why so cute Tuanku. Permaisuri Agong paling comel. Kant0i cur1 makan pun cute sangat sangat.. “

” Cutenya Tuanku, sor0k-sor0k makan yea. Comel betul perang4i, kant0i pun comel haha.. Tak pernah tak lucu.. “

” Comel je Tuanku cur1-cur1 makan kat belakang. Kenapalah comel sangat tu. Please be our forever Queen Tuanku.. “

” Comelnya Permaisuri, cur1 cur1 makan pun comel. Tuanku made my day haha. Semalam pun tengok anniversary Tuanku ke 35. Banyak jugak sel1t-seli1t Tuanku lucu-lucu.. “

” Lawaklah Tuanku, comel cute sangat muka terkej0t tu hehe. Kant0i pun comel lah Tuanku, terhibur patik melihatnya Tuanku.. “

” Ala comelnya Tuanku permaisuri kita ni. Dah terkant0i pun sambung makan lagi hehe. So cute lah Tuanku, tergelak patik.. “

” Hehe nampak comel aje Tuanku Raja Permaisuri Agong. Yg penting tgk kiri kanan dlu. Dpn tak yah tengok.. “

Begitulah gaya Permaisuri Agong yang selalu bersahaja dan mudah bergaul dengan rakyat. Sifat Tunku Azizah yang tidak kek0k ketika bersama rakyat itu sejak dahulu lagi dan masih tetap sama sehingga kini. Semoga Tunku Azizah sentiasa dalam rahmat Allah dan dikurniakan kesihatan yang baik selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Airtangan_tunkuazizah

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..