” Alaa, sp0il betul last sekali tu… ” – Netizen

Video Dato’ Siti Nurhaliza Menyanyikan Lagu Air Mata Syawal Secara Live Di Instagram Buat Ramai Peminat Sayu. Namun Part Last Tu Buat Sp0il betul la Dat0 !!

Hanya berbaki beberapa hari sahaja Ramadhan tahun ini. Menghitung hari menuju ke Syawal, banyak hati yang sudah dil4nda kesed1han. Sambutan Aidilfitri kali ini pastinya menjadi kenangan yang tidak akan dilup4kan oleh seluruh umat Islam di Malaysia.

Masih dalam fasa perint4h kaw4lan pergerakan, tiada kelulusan untuk merentas negeri untuk pulang menyambut hari raya di kampung, suasana p1lu kian terasa apabila mendengar dendangan lagu raya yang sudah mula kedengaran. Antara lagu yang menjadi kegemaran ramai adalah Air Mata Syawal dari penyanyi Dato’ Siti Nurhaliza.

Lagu ini sememangnya menjadi siulan ramai setiap kali Syawal. Dato’ Siti yang sering membuat live di Instagramnya telah mendendangkan lagu ini secara santai buat peminat-peminatnya. Liriknya yang ‘memangil-mangil’ amat bertepatan dengan situasi tidak dapat beraya di kampung sekarang ini buat ramai peminat menitiskan airmata.

Menerusi akaun Instagram Sinar, telah dikongsikan satu video yang menunjukkan Dato’ Siti mendendangkan lagu Air Mata Syawal secara live. Dendangan Dato’ Siti ini menus0k ke jiwa peminat dengan kelunakan suaranya itu. Memang lagu raya paling terkesan untuk Aidilfitri edisi PKP kali ini. Namun part last tu buat ‘pot0ng st1m’ sikit. Macammana boleh tersas0l pulak Dat0…

J0m tonton video di bawah :

Nyanyian Dato’ Siti ini telah mendapat banyak k0mentar dari ramai netizen. Antara komen-komen dari mereka :

” Da mele leh da.. Sekali dengar tersangkot anak0nda.. Menge kek trus.. Cayala Dato’ Siti.. “

” Tengah-tengah layan tetibe tergelak pulak… Lawak pulak.. “

” Alamakkkk cr4ck la pulak part anak0nda tu.. Hahaha.. “

” Termen0ng bila dengar .. Tapi sampai part anac0nda, suara p0ntian4k ku terkeluar.. Kelakar.. “

” Ala sp0il last sekali tuu.. “

” Mula-mula nak sed1h sampai part last terbah4k aku. Anac0nda.. “

” Takpe lah dalam sed1h ni ada jugak dato siti buat lawak. Part last anak k0nda.. “

” Baru nak c4tch feelings sed1h.. Sekali last tu, Tokti sp0il ahhh hahahahah.. “

” Tengah feeling sesed1h hm part last tergelak kecil hahaha.. Cute.. “

Alahai dari sed1h tiba-tiba peminat semua tergelak dengar Dato’ Siti tersas0l Anak k0nda tu. Tengah-tengah feel sed1h, p0tong pula. Apa pun, kami di Berita Kopak mengharapkan agar Dato’ Siti sentiasa success dalam kerjaya dan bahagia bersama keluarga tersayang di pagi Aidilfitri nanti.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sinar_my, IG Dato’ Siti Nurhaliza

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..