” Dah macam Song Hye Kyo tertelan ubat gegat. Lawak la korang ni.. ” – Netizen

Video Maryam You Narae Disolek Oleh Suaminya Muhammad Ryzal. Wah Wah ‘Comel’ Sangat Solekannya Sama Macam Song Hye Kyo. Part Last Tu Lawak Lah Suami Isteri Ni !!

Pasangan Malaysia Korea, Muhammad Ryzal dan Maryam You Narae semakin dikenali ramai. Perkembangan mereka sering dikongsikan di Instagram Maryam ataupun Duriankimchi. Maryam dan Ryzal juga turut membuka sebuah saluran Youtube di mana video-video mereka boleh ditonton di sini.

Maryam mula menjadi perhatian apabila video percakapannya yang menyebut ‘Laparee Namamp0s’ menjadi trending di twitter. Maryam yang terpikat dengan senyuman Ryzal memilih untuk menikahi jejaka dari bumi Kelantan itu. Mereka juga ada berkongsi video hari pernikahan mereka yang menyentuh hati ramai.

Maryam suka menyanyi dalam bahasa Melayu untuk fasihkan lagi penguasaan bahasanya itu. Seorang yang selalu ceria dan kelakar, pertuturan Maryam memang menghiburkan. Ryzal pula suka mengusik Maryam dan mengajar perkataan mengar0t yang buatkan Maryam naik angin. Dalam melawak Maryam juga gar4ng orangnya. Seronok melihat gaya suami isteri ini bergad0h, sama-sama sekepala dan masuk air.

Meninjau akaun Instagram Duriankimchi, telah dikongsikan satu video yang memaparkan aksi Ryzal cuba makeup wajah Maryam. Mengatakan dirinya boleh mendandan dan buatkan wajah Maryam kelihatan seperti pelakon hebat Song Hye Kyo, berbagai aksi melucukan terjadi.

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur dengan aksi lucu mereka ini. Antara komen-komen :

” U made my day mariyam, Comel ter0k.. “

” Cutenya Maryam macam kembar Shin Chan haha.. “

” Sak1t perut gelak oii hahaa.. Bawah mata tak leh blah tu.. “

” P0ntianak tak siap terus macam h4ntu c1na. Lawak la korang ni.. “

” Adoiii sak1t perut sis gelak tengok sampai habis. Sweet lawak semua ada.. “

” Kening dh mcm sailormoon ad shape love.. Tak pernah tak lawak dua org ni.. “

” Dah macam Song Hye Kyo tertelan ubat gegat.. “

Tak pernah tak lawak kalau video Maryam dan Ryzal. Ada sahaja akal Ryzal nak mengenakan isterinya ini. Maryam pun gar4ngnya seperti biasalah, mesti kec0t perut Ryzal bila Maryam mula mar4h. Haha.. Apa pun, semoga Maryam dan Ryzal sentiasa gembira dan bahagia bersama. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Duriankimchi, IG Maryam You Narae

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..