” Dah lah nerv0us nak kena sun4t, sekali birthday lah, haha.. ” – Netizen

Norman Hakim Kongsi Video ‘Birthday Surpr1se’ Anaknya, Muhammad Darwisz Hakim. Alahai Comel Jer Reaksi Awishz Terkej0t Terima Kej0tan Daripada Papa Dan Mummy Dia. Cu4k Muka Ingatkan Nak Kena Sun4t !!

Meninjau di akaun Instagram pelakon Norman Hakim telah berkongsi video kej0tan buat anaknya, Muhammad Darwisz Hakim sempena sambutan hari lahir yang ke lapan tahun. Menurut Norman pada posting yang dikongsikan itu, misi membuat kej0tan buat Darwisz, dia terp4ksa men1pu anaknya bahawa mahu membawa Darwisz bersun4t.

Hal ni kerana, Norman pada awalnya telah memberi tahu kepada anaknya bahawa sambutan hari lahir pada tahun ini tidak dapat dibuat memandangkan keadaan sekarang tidak mengizinkan dan Norman telah memberikan cadangan kepada anaknya untuk melakukan sun4t dan Darwisz bersetuju.

Namun sebenarnya, Norman telah pun membuat perancangan yang rapi bersama isterinya, Memey Suhaiza untuk mengadakan majlis sambutan hari lahir anak mereka yang diadakan di rumah Abby Abadi. Tidak ket1nggalan, Memey juga berkongsi ucapan buat anaknya di akaun Instagram miliknya sempena hari lahirnya pada hari ini iaitu 1 Februari.

Video yang dikongsikan oleh Norman menunjukkan wajah Darwisz yang terkej0t dan tersipu m4lu apabila mengetahui keluarganya telah membuat kej0tan buat dirinya. Majlis tersebut dilihat begitu meriah meskipun sambutan hanya dilakukan  dalam keadaan sederhana dengan adanya keluarga Norman dan keluarga Abby.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah ini :

Ucapan daripada Memey buat anaknya

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Meninjau di ruangan komen, warga netizen turut tidak ket1nggalan mengucapkan selamat hari lahir buat anak Norman dan Memey. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Happy birthday awishz. Semoga gembira, bahagia dan berjaya di dunia dan di akhirat dan menjadi anak yang soleh buat kedua ibu bapa, amin.. “

” Sanah Helwah awish sayang. Jadi anak yg soleh abang yg bertanggungjawab dan adik yg baik ye syg.. Semoga sentiasa dimurahkan rezeki,dipanjangkan usia,dikurniakan kesihatan yg baik selalu.. “

” Dah lah nerv0us nak kena sun4t, sekali birthday lah, haha..¬† Happy birthday Awishz syg, anak soleh, anak hebat, anak yg baik, amin.. “

” Kejap je dia dah besar. Selamat hari lahir abg hansome, semoaga menjadi anak soleh utk papa n mama.belajar rajin-rajin tau sayang.. “

Slmt hari lahir adik Awish, doa sy mdhn Awish menjadi anak soleh dan taat Allah, mummy papa dan semua. Berjaya dunia dan akhirat aamiinn yra.. “

” Cantik tarikh 1221, happy birthday Darwisz Hakim. Salah satu contoh keluarga yg terbaik harus diikuti, yeay geng Feb babies, Allah bless alwaysss amiinnn.. “

” Selamat hari lahir buat anak Norman dan Memey, semoga anak ini menjadi anak yang solleh dan menjadi saham akh1rat buat pasangan ini.. “

Wah nampak begitu seronok sebenarnya Darwisz menerima kej0tan istimewa daripada keluarganya itu. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak turut mengambil kesempatan ini mengucapkan selamat hari lahir buat anak Norman dan Memey, semoga Darwisz menjadi anak yang baik dan kebanggaan keluarga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Norman Hakim, Memey Suhaiza

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..