” Dah feel sed1h, sekali lirik kelakar. Haha.. ” – Netizen

Video Jep Sepahtu Menyanyikan Lagu Raya Buat Ramai Teringatkan Kampung Halaman Namun Lirik Yang Diubahsuai Buat Ramai Terhibur. Ad0iii Baru Nak Sed1h, Tak Pernah Tak Kelakar !!

Sebut sahaja nama Jep Sepahtu pasti ramai mengenali beliau dengan lawak-lawak spontan dan kelakarnya. Jep merupakan seorang pelakon dan pelawak yang begitu popular di Malaysia. Beliau mampu membuat lawak yang boleh diterima oleh setiap lapisan masyarakat.

Jep atau nama sebenarnya Mohd Nadzri bin Zainal Abidin merupakan salah seorang anggota kumpulan Sepahtu bersama Shuib. Jep juga merupakan penyampai radio di Sinar FM untuk segmen Pagi di Sinar bersama Rahim R2 dan Angah Raja Lawak.

Jep telah mendirikan rumah tangga bersama pelakon canti, Sari Yanti pada 25 Februari 2017 dan mereka telah dikurniakan seorang cahaya mata perempuan diberi nama Dariya Inara yang dilahirkan pada 25 April 2018. Jep kini menanti kelahiran cahaya mata kedua tidak lama lagi.

Menerusi akaun Instagram, Jep menyanyikan lagu raya yang berjudul Musafir Di Aidilfitri namun Jep telah mengubah lirik lagu tersebut secara sp0ntan. Walaupun liriknya agak kelakar namun Jep mampu membuat reaksi wajah yang cukup sed1h.

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen mula teringatkan kampung halaman dan ada yang terhibur dengan lirik lagu tersebut. Antara komen-komen mereka :

” Sayu jep… Sy dk sorang2 sini jep… Macam2 memori timbul.. “

” Tido berdiri yg tak tahan tu .. “

” Teringat orang yang kita syg pergi tak dpt raya bersama.. “

” Dah feel sedih sekali lirik kelako.. “

” Muka main peranan oo.. “

” Sedey bebenor ni .. “

Ad0i, sabarlah Jep. Kita belum lagi berpuasa dah nyanyi lagu raya pula. Tambahan pula pasti ramai berasa sayu jika raya tahun ini tidak boleh pulang ke kampung jika penul4ran C0v1d-19 belum berakhir. Diharap raya tahun ini tiada lagi C0v1d-19.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Jep Sepahtu by  Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh  OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..