” Dah besar ni mesti ramai peminat, cantik.. “

Video Anak Rebecca Nur Al-Islam, Nor Anggun Raverra Menari Tarik Perhatian Ramai. Wah, Pandainya Dia Menari Dan Cantik Seiras Ibunya !!

Datin Rabecca Nur Al-Islam Binti Ahmad atau Rebecca merupakan pelakon di Malaysia. Rebecca telah berkahwin dengan seorang duda yang mempunyai dua orang anak iaitu Dato’ Nor Azam Datuk Sulaiman pada tahun 2010. Perbezaan umur Rebecca dan suaminya hampir 20 tahun.

Sejak beliau mendirikan rumah tangga, Rebecca jarang sekali muncul di kaca televisyen. Beliau lebih memberi tumpuan kepada keluarga dan anak-anak. Perkahwinan mereka dikurniakan seramai lima orang anak yang kesemuanya dilahirkan secara ‘ce4ser’.

Kelima-lima anak mereka ialah Nor Adam Daniel, Nor Anggun Raverra, Nor Anggerik Renesmee, Nor Aliff Al-Raffael dan Nor Ahmet Al-Reaggan. Rebecca sering berkongsi gambar dan video anak-anaknya di laman sosial Instagram miliknya.

Menerusi akaun Instagram, satu video anaknya iaitu Nor Anggun Raverra telah dikongsikan. Anggun menari dan gaya tariannya mendapat pujian ramai kerana dilihat sangat berbakat. Anggun juga cantik dan seiras seperti ibunya. Wah mesti ramai peminat ni bila dah besar nanti.

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen memuji kecantikan anak Rebecca yang begitu mirip seperti ibunya. Antara komen-komen mereka :

” Dah besar ni mesti ramai peminat cantikk.. “

” Cantik sgguh ank nye.. “

” Sebijik muka mak dia.. “

” Alamak kecik2 dah cantikk sgt ni.. “

” Cantiknyaaaa anggun .. “

” Talented .. “

Wah, pandai Anggun menarik dan wajahnya saling tidak tump4h seperti ibunya, Rebecca. Semestinya Anggun mewarisi kecantikan ibunya apabila dewasa nanti. Semoga Anggun menjadi anak yang baik dan berjaya di dunia dan akhirat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Rebecca Nur Al-Islam by Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..