” Dah baby jangan nang1s-nang1s.. ” – Netizen

Live ‘Berseorangan Bersama’ Neelofa Dan Ustaz Ahmad Dusuki Buat Ramai Menang1s. Part Doa Tu Paling Sed1h Tengok Airmata Lofa Bercucuran Gug0r !!

Pelbagai cara dan rag4m dapat disaksikan sepanjang berkuatku4sanya perint4h kaw4lan pergerakan kini. Baik artis mahupun orang awam, semuanya mula merub4h norma kehidupan masing-masing. Golongan artis dan selebriti adalah yang menjadi tumpuan ramai kerana semuanya mula di l4nda keb0san4n.

Antara artis yang menjadi tumpuan adalah pengacara dan pelakon cantik Neelofa. Lofa yang mula membuat rancangan livenya sendiri dengan judul Berseorangan Bersama di mana beliau menjemput tetamu khas untuk turut sama secara langsung membincangkan isu semasa.

Penuh pengisian, live Lofa ini sentiasa mendapat tontonan yang tinggi. Antara tetamu jemputan yang mewarnai live Lofa ialah Tun Mahathir, Nabil Ahmad dan Dato’ Siti Nurhaliza. Diiringi gelak tawa, banyak pesanan dan nasihat yang berguna dapat dikutip dari live Lofa ini.

Menerusi akaun Instagram lofa.page, telah dikongsikan sedutan video yang memaparkan bacaan doa oleh ustaz Ahmad Dusuki yang amat menyentuh hati. Doa yang dibacakan itu amat menus0k kalbu sehinggakan Lofa sendiri tidak mampu menah4n air mata nya dari gug0r.

J0m tont0n video di bawah :

Rata-rata netizen turut seb4k dengan alunan doa ini. Antara komen-komen netizen :

” Nang1s .. Sed1h dan insaf.. “

” Aamin aamin aamin.. “

” Aamiin Ya Rabbal Aalamiin.. “

” Terbaik amin all the best moga Allah memberkati kita semua dunia dan akhir4t.. “

” Aamiin. Nang1s, sed1h bila mendengarnya.. “

” Ya allah amp0nkan segala d0sa kami.. “

” Dah baby jangan nang1s-nang1s .. “

Perkongsian yang sememangnya akan membuatkan sesiapa sahaja menontonnya mengalir airmata tanpa disedari. Melihat re4ksi Lofa lagi s4yu dalam memberi inspirasi dan kekuatan kepada ramai, Lofa tetap mengagahkan diri mengakhiri perbincangan ini. Moga doa ini dimakbulkan Allah. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG lofa.page, IG Neelofa by Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..