” Cute, nampak ceria sangat. Tak semua orang kuat macam Elyana.. ” – Netizen

Kongsi Video Menyanyi Lagu Kesukaannya, Ramai Yang Kagum Semangat Elyana Melaw4n Penyak1t. Semoga Terus Kuat Elyana !!

Di sebalik sikap cerianya, dia berju4ng dengan sepenuh hati untuk semb0h dari k4nser limf0ma tahap empat yang dihid4pi sejak 10 tahun lalu. Itu lah yang digambarkan kepada penyanyi Elyana sekarang.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram, Elyana ada berkongsi satu video. Video tersebut memaparkan dia sedang bernyanyi. Lagu yang dinyanyikan oleh Elyana adalah bertajuk ‘Cinta’ nyanyian asal penyanyi Indonesia iaitu Vina Panduwinata.

Hasil perkongsian video itu, ramai yang suka melihat Elyana yang sentiasa bersemangat meskipun dirinya sekarang tidak sihat. Ada juga yang menyatakan bahawa terub4t rindu mendengar Elyana menyanyi di pentas setelah melihat video tersebut.

Hingga kini, video Elyana itu telah ditonton lebih 100 ribu tontonan dan ratusan komen sejak ia dimuatnaik ke Instagram. Wah memang ceria betul melihat Elyana menyanyi, sedap suara Elyana maintain macam dahulu.

Jom tonton video di bawah ini :

Di ruangan komen, rata-ratanya memuji akan kemerduan suara Elyana dan mereka juga turut mendoakan semoga Elyana akan kembali sihat. Antara komen-komen netizen adalah :

” I felt s4d even this is a happy song. Keep strong Elyana, semoga Elyana akan kembali sihat seperti dahulu.. “

” Cute, nampak ceria sangat. Tak semua orang kuat macam Elyana, saya sangat kagum akan semangat Elyana.. “

” Ad0hhh dgn kite kite sekli senyum dgr lgu ni, comey jerrr. Terubat rindu nak tengok Elyana menyanyi atas pentas. Makin manis Elyana sejak pakai tudung ni.. “

” Wow. Rindu suara kak El. Kuatnya kak El, saya doakan semoga kak El akan kembali sihat ya, bahagia bersama keluarga.. “

” Moga happy selalu Elyana. Rindunya suara Elyana, semoga sentiasa. Sedap Elyana menyanyi lagu ni.. “

” Sayang Elyana. Beautiful person, beautiful song. Suka follow Elyana di Ig, sangat memberi inspirasi kepada orang yang sak1t di luar sana, smga terus kuat.. “

” Suka melodi gini, sweet2 gitu. Semoga Allah memberi kesemb0han kekuatan kesabaran kepada Elyana.. “

Wahh ramai yang suka Elyana menyanyi. Memang sedap melodi yang dibawa oleh Elyana dalam lagu tersebut. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak turut mendoakan semoga Elyana akan terus kuat dan kembali sihat seperti sediakala, amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Elyana

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..