” Comey je Lara review, Last part tu tak tahan… ” – Netizen

Video Lara Alana Buat Ulasan Pr0duk Buat Peminat Ger4m. Mim1k Muka Dengan Mata Tu W0w Sangat. Macam Instafam0us Pro Dah Gayanya. Comel La Lara !!

Siapa tidak kenal Lara Alana. Anak comel Awal Ashaari dan Scha Alyahya ini antara si cilik popular Malaysia. Walaupun baru berusia 6 tahun, dia sudah ada 3.9 juta peminat di akaun Instagram miliknya. Ramainya pengikut di Instagramnya itu menunjukkan ramai yang ingin mengikuti perkembangannya.

Lara yang semakin bijak dan petah bercakap sering membuat berbagai-bagai gaya lucu ketika bersama Awal. Sering membantu di dapur, Lara juga membuat kuih bersama kedua ibu bapanya itu selalu jadi perhatian. Rajin dan ada kesungguhan yang tinggi untuk menghasilkan sesuatu, itu salah satu kelebihan Lara Alana ini.

Lara yang sering mendapat hadiah dari peminat sangat menghargai semua pemberian tersebut. Ada sahaja barang yang dikirimkan untuk di comel ini kerana sayangnya peminat terhadapnya. Salah satu barangan yang sangat digemari Lara adalah jenama kartun Frozen.

Menerusi akaun Instagram, Lara Alana telah berkongsikan satu video yang menunjukkankan dia membuat ulasan hadiah dari salah seorang peminatnya. Gaya dan mim1k muka exc1ted yang ditunjukkan Lara itu buat peminat terhibur. Dengan cel0tehnya itu Lara terlihat sangat bijak.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Lara ini menghiburkan peminat. Antara komen-komen mereka :

” Part dia tarik kotak tu.. Pr0 reviewer.. “

” The cutest & genius.. “

” Amboi yang last part tu tak tahannn.. “

” Lara so Cuteeeeeeeeeeeeeeee!!!.. “

” Comey je lara review.. “

” Comey sangat awak nie lara.. Da macam mummy da perang4i.. “

” Ged1ksss r lara ni.. “

” Tetap macam baby jugak lara.. Tak tahan aks1 yang terakhir tu.. “

” Lib4s rambut tu yang ger4m mm betul.. “

” Flip the hair tu… Diva sangat…. “

” Like the last act1on… Ahh get1s girl gitu.. “

” Part fl1p hair with the eyesss ! Hahahah ger4mmm.. “

Pandai sungguh Lara buat ulasan sama seperti mummy Scha gayanya. Peminat pun tambah ger4m tengok gaya comelnya itu. Mana tump4hnya kuah kalau tidak ke nasi, c0py mummy betul. Semoga Lara sentiasa sihat dan membesar menjadi anak yang berbakti kepada kedua ibubapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Lara Alana

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..