” Comelnya, seindah namanya. Macam anak pat0ng.. “

Syamsul Yusof K0ngsi Gambar Terbaru Anaknya, Sumayyah Yang Kini Berusia Satu Tahun. SubhanAllah, Tersangatlah Comel. Indah Sungguh CiptaanNya !!

Mohd Syamsul Mohd Yusof merupakan anak kepada pengarah terkenal iaitu Datuk Yusof Haslam. Seperti bapanya, Syamsul turut menceburi bidang pengarahan sehingga beliau mencipta rekod sebagai pengarah filem paling muda iaitu pada usia 26 tahun.

Selain itu, Syamsul juga turut terlib4t sebagai pelakon dan penyanyi. Beliau terkenal menerusi filem-filem bergenre 4ksi pernah memenangi anugerah Festival Filem Malaysia ke-23 bagi kategori Pengarah Terbaik. Beliau juga turut memenangi anugerah dalam Festival Filem Asia Pasifik ke-57 bagi Pengarah Terbaik.

Beliau berkahwin dengan pelakon Puteri Sarah Liyana pada 8 Mac 2014. Perkahwinan mereka dikurniakan sepasang cahaya mata iaitu Syaikhul Islam yang dilahirkan pada 19 April 2017 dan Sumayyah yang dilahirkan pada 16 Mac 2019.

Menerusi akaun Instagram, Syamsul berkongsi gambar anak keduanya, Sumayyah. Syamsul mengucapkan selamat hari lahir yang ke satu tahun buat Sumayyah. Wah, sekejap sahaja masa berlalu ye. Sumayyah sudah berusia satu tahun dan makin comel !!

Rata- rata netizen memuji kecomelan Sumayyah. Antara komen-komen mereka :

” Subhanallah, comel Sumayyah. Happy birthday .. “

” Moga Sumayyah menjadi srikandi Islam satu hari nanti ! Ameen.. “

” Barakallah fii umrik sumayyah yg cantik.. “

” Comelnyaaaa..ni baru betul comel!.. “

” Sooo pretty n comel.. “

” Comel sgt.. “

” Comelnya, seindah namanya. Macam anak pat0ng.. “

Alahai, ger4m admin melihat kecomelan Sumayyah. Makin besar makin comel dan seiras seperti ibunya, Puteri Sarah Liyana. Kami di Oh Kopak mengucapkan selamat hari lahir kepada Sumayyah. Semoga membesar menjadi anak yang solehah serta berjaya di dunia dan juga di akhirat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Syamsul Yusof by  Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh  OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..