” Comelnya rambut lebat, tahniah Nad.. ” – Netizen

Selamat Melahirkan Anak Kedua, Nad Zainal Kongsi Video Suami Dan Anak Sulungnya Bersama Bayi Mereka. Wah Bukan Main Lebat Lagi Rambut Baby !!

Pelakon Nad Zainal nama yang tidak asing lagi dalam industri seni Malaysia. Lakonannya yang penuh perasaan berjaya membuatkan ramai penonton dan peminatnya mengagumi bakat dan kebolehan dirinya menjiwai watak yang diberikan.

Terbaru, meninjau ke ruangan Instagram, Nad telah dikongsikan video pendek memaparkan suaminya, Muhammad Faliq Amirudin dan anak sulungnya iaitu Fahad Ibrahim sedang memangku anak kedua mereka.

Wah, nampaknya sekarang Yem dah jadi abang sulung. Excited gayanya dapat pegang adik. Walau bagaimanapun Nad Zainal dan suami masih lagi belum berkongsi wajah penuh anak kedua mereka selepas melahirkan untuk tatapan umum.

Masih belum ada kenyataan yang dikeluarkan oleh Nad dan suami setakat ini. Hanya gambar yang memaparkan anak mereka bersama kain pink sehingga ramai yang memberikan tekaan bayinya adalah anak perempuan.

Jom ikuti perkongsian gambar video di bawah :

Turut dikongsikan berita kegembiraan kelahiran bayinya di Instagram Story :

Video Nad ini telah mendapat banyak tanda suka. Selain rakan-rakan artis yang mengucapkan tahniah, ramai peminatnya juga turut turut gembira untuk dirinya. Antara komen-komen ramai :

” Alhamdulillah.. congrats nanad.. ” – Datin Elvina Mohamad

” Alhamdulillah.. congratulations.. ” – Dayana Roza

” Tahniahhh.. Yem boy dah jadi abang lonnngg.. Naww Congrats babe.. congrats.. Assalamualaikum babygirl.. “

” Tahniah.. Congrats.. Baby girl.. Nampak pink tue.. congrats.. Alalala yemboi dari tadi senyumm jea dia yaa.. “

” Tahniah.. auchhh a girl.. Tahniah nad.. Congratulatiom babe.. congratulations.. alhamdulilahhh tahniahhh.. “

” Congratulations.. selamat berp4ntang.. MasyaAllah.. Alhamdulillah tahniah nad.. selamat berp4ntang.. Comey nye rambut lebat tahniah nad.. “

” Baby girl.. Tahniah.. Aaa congratsss.. boy or girl nad.. Tahniah Nad selamat berp4ntang.. Tahniah.. Selamat berp4ntang.. “

” Congratulations.. Congrats sis nanad.. yem dah jadi abang.. alhamdulillah… Selamat bp4ntang nad.. alhamdulillah syukur.. “

” Alhamdulillah tahniahh selamat berp4ntang.. Alhamdulillah tahniah .. nad zainal selamat berp4ntang.. Alhamdulillah.. tahniah.. Tahniah dapat baby.. selamat berp4ntang..” 

Pastinya ramai tidak sabar menunggu perkongsian gambar wajah penuh anak Nad Zainal. Apa-apa pun kami di Oh Kopak ingin mengucapkan tahniah untuk kelahiran bayi keduanya dan selamat berpant4ng dan semoga semua urusan dipermudahkan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG nad.zainal

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..