” Comelnya, muka lebih kepada iras Vie Zaara.. ” – Netizen

Vie Shantie Khan Kongsi Gambarnya Semasa Usia 6 Tahun. Patutlah Cantik, Dari Kecil Pun Dah Comel !!

Seperti ramai sedia maklum, Vie Shantie Khan merupakan bekas isteri kepada pelakon, Datuk Eizlan Yusof. Perkahwinan mereka terdahulu telah dikurniakan tiga orang cahaya mata yang cukup cantik dan kacak. Anak-anak mereka diberi nama Vie Zaara, Zareef Yusof dan Vie Zaalia.

Kini Vie Shantie dan Eizlan sudah berbahagia dengan pasangan masing-masing. Vie Shantie juga telah dikurniakan anak yang keempat iaitu Vie Raissa. Jika anda mengikuti akaun Instagram Vie Shantie, beliau sering berkongsi gambar anak-anaknya.

Walaupun sudah berpis4h dengan bekas suaminya itu, kebajikan ketiga-tiga anak mereka tetap dijaga. Begitu juga hubungan baik antara Vie Shantie dan Eizlan. Sehingga kini seramai 460 ribu jumlah pengikut di laman Instagram Vie Shantie.

Menerusi akaun Instagram, Vie Shantie berkongsi gambarnya semasa beliau berusia 6 tahun. Beliau meminta netizen meneka wajahnya semasa kecil seiras dengan anaknya yang mana. Sama ada Vie Zaara, Vie Zaalia, Zareef atau pun Vie Raissa.

Jom kita lihat perkongsian beliau di bawah :

Rata-rata netizen memberi pelbagai komen. Ada yang menyatakan seiras Zaara dan ada juga menyatakan seiras Raissa. Antara komen-komen mereka :

” Hahah comelnyaa . Mcm more to Raissa.. “

” Mcm muka Zaara… Dari young age pun dah suka dressing ba sampai sekarang. So beautiful… Masya allah.. “

” Tpt bgambar tu mcm di pintu cp ja. Comel kak v msa kecik dh ada anak pun tetap lawa .. “

” Mmg lawa dri bdk lgi… Muka mcm zaara.. “

” Anak2semua cantik comel2.. anak lelaki ensem sangat.. apa lagi mama nya.. terlalu cantik dan lembut je org nya.. patut lah mamanya masa kecil pon comel sgt.. “

” Entah la..tak boleh nak agak macam muka siapa.. “

” Comelnya, muka lebih kepada iras Vie Zaara.. “

Patutlah Vie Shantie tetap anggun dan cantik sehingga kini kerana masa kecil pun manis orangnya. Jadi tidak hairanlah kecantikan Vie kini diwarisi oleh anak-anak pula. Lihat sahajalah wajah keempat-empat cahaya mata beliau yang cantik dan handsome.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Vie Shantie Khan

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..