” Comelnya, muka gel1 p1jak pasir tu.. ” – Netizen

Gelagat Isaac Raees Pertama Kali Mem1jak Pasir Pantai Dan Merasa Air Laut Masin Buat Ramai Terhibur. Buat Muka Pel1k Pun Comel Isaac Ni !!

Pada ketika ini pasangan selebriti, Zahirah Macwilson dan Aiman Hakim Ridza sedang bercuti di Desaru, Johor. Ini merupakan percutian kali pertama bersama cahaya mata mereka iaitu Isaac Raees yang kini telah pun berusia setahun.

Meninjau ke akaun Instagram Lovezm95, video Isaac ketika berada di tepi pantai telah dikongsikan. Isaac tidak dipakaikan kasut atau selipar kerana ingin memberi pengalaman pertama buat Isaac mem1jak pasir pantai.

Gelagat Isaac pertama kali memijak pasir pantai membuatkan ramai yang terhibur. Wajah Isaac kelihatan agak pel1k dan nampak agak gel1 pada permulaannya. Namun selepas itu Isaac nampak teruj4 pula sambil menghent4k kakinya di pasir.

Perkongsian ini telah menerima lebih 430 tanda suka buat masa ini sejak ianya dimuatnaik. Turut dikongsikan video Isaac pertama kali merasakan air laut yang masin. Wah, mesti seronok Isaac dapat explore macam-macam.

Jom tonton video di bawah :

Video seterusnya :

Rata-rata netizen terhibur melihat gelagat Isaac. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Comel je.. muka p1jak pasir tu tak tahan.. happy holiday isaac, pandai mommy and daddy pilih tmpt tak ramai orang.. “

” Isacc tak pernah p1jak tu yang rasa lain.. comel jer .. first time on the beach.. nanti suruh mummy bawa beach dkt aussie pula.. “

” Teruja tu isacc, happy holiday..  comelnya.. i want to look ijack many many time so my future baby copy ijack.. “

” Isaac pel1k rasanya.. enjoy the trip. Comelnya isaaac ni.. semua benda dia baru nak explore.. happy holidays.. “

” Isaac is courious about everything.. enjoy your holiday sweety.. makin handsome isaac. Tgk muka comel tu ger4m.. “

” Is this the first time he walking on the beach sand.. to cute.. have a wonderfull time and enjoy.. so adoreable isaac.. “

” Ala comelnya muka gel1 p1jak pasir tu.. nanti bagi isaac jalan atas rumput pula tanpa kasut sebagai terapi dia juga.. ” 

Kami di Oh Kopak mengucapkan selamat bercuti buat Zahirah Macwilson dan Aiman Hakim Ridza. Semoga percutian yang penuh bermakna kali ini bersama Isaac Raees diluangkan masa sepenuhnya bersama. Happy holiday.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Lovezm95, Zahirah Macwilson

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..