” Comelnya, macam mommy dia lah.. ” – Netizen

Gambar Dan Video Terbaru Anak Kaka Azraff, Aslan Yang Kini Sudah Berusia 2 Tahun. Alahai Dah Besar Dah Dia, Rambut Kerinting Tu Comel Sangat !!

Meninjau ke akaun Instagram Kaka Azraff atau nama sebenarnya Nor Atiqa Noor Azraff, p0sting Kaka mengenai gambar dan video anaknya, Aslan telah meraih perhatian peminat. Untuk makluman, Aslan baru sahaja menginjak usia 2 tahun pada bulan Oktober lepas.

Perkongsian Kaka ini bersempena hari lahir Aslan yang lalu dan ramai mengucapkan selamat hari lahir buat Aslan. Kaka jarang berkongsi gambar anaknya di media sosial, apabila sesekali dimuatnaik ramai yang terkej0t melihat Aslan sudah pun berusia 2 tahun.

Apa yang mencur1 perhatian ramai ialah rambut Aslan yang kerinting. Nampak comel wajah Aslan yang persis ibunya dan rambutnya pula seperti bapanya, Adam Azriff. Apabila tersenyum, senyuman Aslan seperti ibunya.

Sekadar info, Kaka merupakan anak saudara Ratu Rock Negara iaitu Ella. Kaka kini sedang mengandung untuk anak yang kedua dan ini bermakna Aslan juga bakal bergelar abang tidak lama lagi.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN untuk melihat gambar dan video seterusnya.. )

Ramai yang ger4m dengan wajah comel Aslan dan mengucapkan selamat hari lahir. Antara komen-komen yang diberikan :

” Big boy nyaaaaa. Oh noooo kejap nya.. Happiest birthday handsome boyyyyy We love youuuu.. so cute like mama.. “

” Happy birthday Aslan love how time flies. why he grow so fast.. Totally boy mom but daddy hair. Cutie little man.. Da besar budak kecik ni… “

” Happy birthday cute boy Aslan.. Aslan grows really well. Cute, handsome boy.. kaka samalah rambut dgn anak kita.. “

” Damn boy… Aslan.. so handsome.. plus extremely cute.. comel sangat la ready ke tu nak jadi abang kakaazraff.. “

” Eee comeinya mcm mmy dia la.. Wow dah besar.. Pm rambut kerinting hahha.. handsome boy.. mommy boy. “

” Happy birthday Aslan boy Such a smart smart boy.. comellah, dah besar dah dia.. Kenteng clan.. exactly like my baby too.. “

” Aww kejap je dah 2.. Ensemnya diaaa rambut enteng entengggg happy birthday aslannn.. Yeayyy also Aslan will dapat adik soon .. “

Rasanya masih belum terlambat untuk kami di Oh Kopak turut mengucapkan selamat hari lahir kepada Aslan yang ke dua tahun. Semoga membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh serta berjaya. InsyaAllah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Kaka Azraff

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..