” Comelnya lah kembar ni. Sengih sama, gigi r0ngak pun sama.. ” – Netizen

Gambar-Gambar Terbaru Anak Kembar Nurul Syuhada Nurul Ain, Raja Abdul Mateen Dan Raja Nour Emaan Menyambut Ulangtahun Kelahiran Yang Ke 7 Tahun. Wah Kembar Ni, Gigi R0ngak Pun Comel Sangat !!

Bekas pengacara yang pernah popular di stesen TV3 dahulu, Nurul Syuhada Nurul Ain sudah agak lama tidak muncul bersiaran. Nurul Syuhada kini sedang sar4t hamil dan menghitung hari untuk melahirkan cahayamata keempatnya.

Pada perkongsian terdahulu, Nurul Syuhada memuatnaik gambar maternity photosho0t bersama suaminya, Raja Amir Shah Raja Azwa. Gambar yang diambil di pesisiran pantai ini adalah ketika usia kandungan Nurul Syuhada sudahpun mencecah 37 minggu.

Meninjau akaun Instagram Nurul Syuhada Nurul Ain, telah dikongsikan beberapa keping gambar terbaru anak kembarnya, Raja Abdul Mateen dan Raja Nour Emaan. Genap usia mereka 7 tahun, gambar Mateen dan Emaan bersama kek mereka juga ada dikongsikan.

Wajah kedua-duanya yang seiras semakin comel apabila tersenyum lebar. Tidak hanya kembar pada bahagian wajah, gigi kembar ini yang r0ngak di bahagian hadapan turut sama keadaannya. Ini memang betul-betul kembarlah Mateen dan Emaan.

(Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Perkongsian oleh Nurul Syuhada ini telahpun mendapat lebih 2 ribu tanda suka daripada peminat sejak ia dimuatnaik. Antara komen-komen peminat :

” Love their cheerful smiles, I would not trade those smiles for anything. Happiest bday,dearests.. “

” Happy birthday twin, Eeman dan Mateen. G0rgeous kids, rong4kpun twins. Halah halah comel sangat sengih tu.. “

” Happy Birthday twin, Eeman sebijik muka hang kecik-kecik dulu. Suka tengok senyuman kembar ni. Ceria betul.. “

” Happy birthday twins yang comel. Seorang hands0me boy, seorang lagi beautiful girl. Cute betul, r0ngakpun sama-sama kan. So cute.. “

” Selamat hari lahir untuk kedua-dua kembar ni. Makin comel Eemaan dan Mateen bila besar. Cantik macam mama, kacak macam papa.. “

” Haha comelnya lah kembar ni, sengih sama, gigi r0ngak pun sama. Happy bornday Eemaan dan Mateen.. “

” Gorgeous kids, such a handsome boy and a beautiful girl your twins are. Happy birthday Eeman and Mateen.. “

Betul kata peminat, Emaan makin cantik dan Mateen pula segak. Tentu ramai peminat si kembar ini apabila dewasa kelak. Apa pun, selamat hari lahir yang ke 7 tahun si kembar. Semoga jadi anak yang soleh dan solehah untuk kedua ibu bapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nurul Syuhada Nurul Ain

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..