” Comelnya kamu, semoga menjadi anak yang soleh.. ” – Netizen

Penantian Selama 10 Tahun, Akhirnya Pasangan Selebriti Irwansyah Dan Isterinya, Zaskia Sungkar Timang Cahaya Mata. Alhamdulillah, Tahniah, Memang Comel Baby !!

Bagi pasangan suami isteri sudah pasti kehadiran cahayamata membuatkan mereka begitu teruja. Begitu juga bagi pelakon dan penyanyi terkenal Indonesia iaitu, Irwansyah dan pasangannya, Zaskia Sungkar yang baru sahaja bergelar ibu bapa setelah 10 tahun mendirikan rumah tangga.

Khabar berita gembira itu telah dikongsikan sendiri oleh Irwansyah menerusi akaun Instagram miliknya dan telah dib4njiri ucapan tahniah daripada peminat-peminatnya dari serata negara yang turut gembira akan berita yang dikongsikan oleh Irwansyah itu.

Terdahulu, isteri Irwan, Zaskia pernah berkongsi cerita pada saluran Youtubenya bahawa usia kehamilannya sudah berusia 36 minggu. Namun dia mengalami masal4h kedudukan bayi masih belum berada dalam posisi yang betul dilahirkan. Atas nasihat doktor, kemungkinan proses kelahiran anak pasangan ini akan dilakukan secara pembedah4n.

Pada perkongsian Irwansyah pada akaun Instagramnya juga turut mengucapkan terima kasih kepada doktor-doktor yang bertungk0s lum0s dalam membantu dalam urusan proses bersalin isterinya dan berkongsi gambar bersama doktor-doktor tersebut.  Selain Irwan, isterinya juga berkongsi gambar cahayamata mereka menerusi akaun Instagramnya.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah ini :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Perkongsian di Instagram Zaskia Sungkar :

Perkongsian gambar cahaya mata pasangan ini telah mencur1 perhatian warga netizen dengan meraih satu juta lebih tanda suka dan puluhan ribu komen mengucapkan tahniah kepada pasangan ini. Antara komen-komen netizen adalah :

” Alhamdulillah selamat ya sudah jadi ayah, selamat sudah jadi ibu semoga sihat terus bahagia trus dan jadi anak yang sholeh membanggakan kedua orang tua.. “

” Masya Allah tabarakaAllah, sehat sehat ibu dan baby, semoga aku segera nyusul Aamiin Allahhuma Aamiin, selamat berpant4ng, comel bayinya.. “

” Tahniah buat Irwansyah dan isteri, alhamdulillah berakh1rnya sebuah penantian, masyaAllah, baru lahir sudah kelihatan kacak baby.. ” 

” Semoga bayi ini membesar menjadi anak yang solleh, alhamdulillah tahniah buat kalian, seb4k melihat perkongsian video sewaktu kelahirannya.. “

” Masyaallah, sayangku, kamu begitu comel, semoga menjadi anak yang soleh ya. Pasti kedua ibu bapa kamu begitu gembira..”

” Alhamdulillah, masyaaAllah tabarakallah anak soleh ya anak, tahniah buat Bapak Irwan sama Ibu Zaskia ats kelahiran anak pertama kalian.. “

” Assalamualaikum, tahniah buat Irwan dan isteri atas kelahiran cahaya mata sulung. Alhamdulillah hadiah daripada Allah yang paling indah.. “

Alhamdulillah, kami dari Berita Kopak turut mengucapkan tahniah buat Irwansyah dan isterinya atas kelahiran cahayamata pertama mereka. Didoakan Semoga anak ini membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh buat kedua ibu bapanya. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Irwansyah, Zaskia Sungkar

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..