” Comelnya Fateema, pipi temb4m mata bulat.. ” – Netizen

Saharul Ridzwan Kongsi Video Terbaru Bersama Anaknya, Fateema Azzahra Di Dalam Kereta. Alahai Fateema, Comel Sangat, Pipi Tu Gebu Sungguh !!

Pelakon Saharul Ridzwan sering menghiasi kaca TV dengan lakonannya yang mantap. Bapa kepada dua anak ini, sering menjadi perhatian peminat kerana perwatakannya yang lemah lembut terutamanya ketika meluangkan masa bersama keluarga tercinta.

Melalui perkongsian Saharul di laman Instagramnya, Saharul memuat naik satu video dirinya sedang bermain dengan puteri kesayangan, Fateema Azzahra. Fateema yang berbaju putih kelihatan sangat seronok ketika bermain-main dengan babanya.

Video yang dirakam di dalam kereta itu, mendapat perhatian peminat. Gelagat Fateema yang berusia 6 bulan lebih ketika diagah-agah bapanya mencuit hati. Mimik muka yang comel beserta pipi Fateema yang gebu juga membuatkan peminat bertambah ger4m.

Namun apa yang lebih menarik perhatian, Saharul ada memberitahu hidung anaknya itu mengikut hidungnya. Alahai baba ni, mestilah ikut baba, barulah orang tahu Fateema anak baba kan. Comel betul melihat gelagat kedua beran4k ni.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Menjengah di ruangan komen, rata-rata peminat mengatakan Fateema copy paste muka babanya. Mereka juga ger4m melihat gelagat Fateema yang comel. Antara komen-komen mereka adalah :

” Omeeey. Moga jd anak solehah ye dunia akhirat, Comelnyaaa diaaa, Muka baba nya sebijik ni, C0py paste baba dia. Comel.. “

” Anak ke 2 ini, wajah ikut daddy ye, comel betul, mommy pun cantik, Comelnya fateema.. c0py paste muka baba.. “

” Aaaa rindu budak bolat ni, Aunty Ainaa missed Fateema mash4m, Cantik nya fatema, Halah halah halah comeyy.. “

” Comelnye.. Hidung tak ikut mami sebab biar orang tahu fatima anak baba ya nak, Alolo… comelnya… Nk kena babab ni.. “

” Alahai, kenapa comel sangat tu fateemaazzahra.. ger4m lah tengok, C0py paste btl muka baba.. comeynya fateema.. “

” Sama mcm ali masa damit tapi ni lagi bulat saharulridzwan, Ya Allah sejibikkkk mcm baba dia.. eee comel betul lah.. “

” Fotostat betul tang mata tu.. gew4mm, Comelnye fateema.. pipinya gebu, This twins Saharul, Alalala… comelnye.. pipi temb4m mata bulat.. ger4m plk tgk ank.. “

Sudah pastinya Saharul merasakan keluarganya lengkap dengan kehadiran sepasang cahaya mata comel bernama Ali dan Fateema. Kami di Berita Kopak akan sentiasa mendoakan semoga Fateema menjadi anak solehah yang membahagiakan kedua ibu bapa. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Saharul Ridzwan

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..