” Comelnya Ellie, siap lompat-lompat lagi. Abangnya pun melayan juga.. ” – Netizen

Video Anak-Anak Dato’ Fazley Yaakob Membuat Tik T0k Namun Gelag4t Yang Paling Bongsu, Ellie Yang Cur1 Perhatian Ramai. Comel Dan Kelakar Sangat !!

Dato’ Ahmad Fadzli bin Yaakob atau lebih dikenali sebagai Fazley Yaakob atau Fazley memulakan karier sebagai penyanyi pada tahun 1995 ketika berusia 17 tahun. Lagu beliau yang paling popular adalah lagu ciptaan komposer Ajai yang berjudul Asmara Ini pada tahun 2001.

Selain menyanyi beliau juga turut aktif dalam bidang lakonan, pengacaraan dan juga sebagai chef selebriti. Beliau mula dikenali ramai sebagai seorang chef setelah memenangi rancangan realiti MasterChef Selebriti Malaysia pada tahun 2012.

Kejuaraannya itu telah membuatkan beliau melanjutkan pelajaran dalam bidang kulinari sehingga beliau berjaya membuka sebuah restoran bernama SukaSucre Bistro di Kuala Lumpur yang menyajikan makanan Asian-Fusion bertemakan “From Rembau to Paris”.

Menerusi akaun Instagram, satu video telah dikongsikan di mana ianya memaparkan Dato’ Fazley melayan anak-anaknya yang ingin membuat video Tik T0k. Turut mencur1 perhatian ialah gaya si kecil, Ellie yang sama menari mengikut abang-abangnya.

J0m tonton video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur melihat gelag4t Ellie. Antara komen-komen dari mereka :

” Comel lah abang2 dia layan jaaa bunga sekuntum ni.. haha.. “

” Bagus la diaorg adik bradik ni, suka saya tgk.. “

” Ya Allah… comelnya Ellie, siap l0mpat2 lagi. Abangnya pun melayan juga… sama naik comel .. “

Comelnya. Bulat2. Ger4m btul dgn ellie ni .. “

” Kelakar la diorg ni.. “

” Comel dato…  layan anak anak.. tekan butt0n jer.. “

” Apsal comel sgt si princess tu…b4m b4m sgt.. “

Alahai, comel pula melihat Ellie turut menari sambil mel0mpat-l0mpat juga. Pandai dia hendak berT1k T0k. Abang-abangnya pun sama melayan. Seronok melihat Dato’ Fazley rajin melayan kerenah anak-anaknya. Semoga Dato’ Fazley terus berbahagia bersama keluarga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fazley Yaakob 

Artikel ini disediakan oleh  OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..