” Comelnya dodoi Omma, semangat tep0k tu. Haha.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Maryam You Narae, Rina Ketika Mendengar Mommynya Menyebut Dodoi Buat Warganet Terhibur. Alahai Auto Tangan Tu Tep0k Mommy Ye Rina. Pandai Nak Dodoi Mommy Yer !!

Anak kepada pasangan Maryam You Narae dan Ryzal Ibrahim, Rina antara anak selebriti yang menjadi perhatian ramai peminat. Anak kacukan Korea Malaysia ini juga seorang bayi yang ceria dan suka ketawa serta mudah terhibur sama seperti mommy dan daddynya.

Meninjau akaun Instagram Durian Kimchi Junior, telah dimuatnaik satu video yang memaparkan gelagat comel Rina ketika berada di atas katil. Rina dengan puting di mulutnya memandang tepat ke arah kamera.

Kedengaran Maryam menyebut perkataan ‘ dodoi ‘ dan secara spontan Rina terus menep0k-nep0k peha mommynya yang sedang berbaring. Pandai Rina, bahasa Korea pun faham, bahasa Melayu pun Rina boleh faham.

Untung Rina dapat belajar 2 bahasa dari kecil lagi. Comel sangat cara Rina dodoi mommy tu. Penuh bersemangat Rina tep0k peha mommy, pandai sangat. Macam manalah orang tidak ger4m melihat Rina ini, cute betul.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini sehingga kini telahpun mendapat hampir 8000 tanda suka daripada peminat. Antara komen-komen peminat :

” Dodoi bantal ke Rina, anak yang bijak ni. Pandainya dia, ab1slah mommy kena dodoi dengan rina haha.. “

” Bijak nye rina adik saya sama bulan dengan rina dan dia sama g1la dengan perang4i rina.. “

” Pandainya Rina, dengar mommy sebut dodoi je auto tangan gerak ye. Kenapalah comel sangat ni Rina.. “

” Bijak pandailah Rina, alahai comelnya Rina tepuk. Dodoi pula tu, pandai sangat tep0k mommy. Ni kang mommy yang lena dulu.. “

” Bijak Rina faham 2 bahasa. ger4mnya nak cub1t pipi dia. Awat la comel sangat rasa sayang tengok dia.. “

” Eh terbalik la Rina, sepatutnya Omma yang dodoi awak haha. Comelnya dodoi Omma, semangat tepuk tu haha.. “

” So clever dan penyayang ye awak Rina. Pandai Rina dodoi mommy ye. Dengar dodoi je terus tangan jalan hehe.. “

Seronok melihat gelagat Rina ini. Tentu apabila besar nanti, Rina akan fasih dalam kedua-dua bahasa. Apa-apa pun, cara dodoi tu mesti Rina ikut cara mommy kan, haha. Tep0k-tep0k sampai mommy lena yer Rina.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Duriankimchijunior

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..