” Comelnya dia.. ” – Netizen

Kecomelan Anak Syaiful Zero, Dayang Asyafia Yang Berusia Setahun Tarik Perhatian Ramai. Alahai, Putih Gebu Dan Cute Sangat Ni !!

Syaiful Zero atau nama sebenarny Mohd Syaiful Bin Doli Sharif merupakan pelawak dan pelakon Malaysia. Beliau merupakan anggota Kumpulan Zero bersama dengan adik-adiknya iaitu Sharif dan Atu. Kumpulan ini berasal dari Kudat, Sabah.

Syaiful serta adik-adiknya mula menceburi bidang seni pada tahun 2012. Pada permulaan kemunculan mereka kurang mendapat tempat di hati peminat. Namun kini mereka semakin popular dan lawak mereka telah berjaya menambat hati ramai penonton.

Beliau telah berkahwin dengan wanita pilihan hatinya bernama Ashura Rudy pada tahun 2015. Perkahwinan mereka dikurniakan dengan dua orang cahaya mata bernama Mohamad Sharif Isyraq yang dilahirkan pada 5 Mei 2016 dan Dayang Asyafia yang dilahirkan pada 23 Disember 2018.

Menerusi akaun Instagram, beliau berkongsi gambar anak keduanya itu. Dayang  kini sudah berusia setahun pada Disember tahun lalu. Wajah comel Dayang menarik ramai perhatian netizen dan memuji kecomelannya. Alahai, memang comel sangat ni !!

( Klik butang KANAK-> untuk melihat gambar seterusnya.. )

Rata-rata netizen memuji wajah comel si cilik ini. Antara komen-komen mereka :

” Alaa.. Comelnya dia.. “

” Comel sangat ni.. “

” Comelnya.. Semoga menjadi anak yang solehah.. “

” Moga jadi anak yang baik dan patuhi ibu bapa.. “

” Comel.. Muka babahnya.. “

” Cutenya anak kamu.. “

Comel dan manis sangat wajah Dayang Asyafia seindah namanya. Kami di Oh Kopak mendoakan semoga Dayang Asyafia membesar dengan sihat dan bijak serta menjadi anak yang solehah. Jadilah anak yang memberi kebanggaan kepada ibu dan bapa. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Syaiful Zero by Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh  OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..