” Comelnya baby Jihan, nama macam super hero.. ” – Netizen

Jihan Muse Kongsi Gambar Dan Nama Anak Keduanya Raih Perhatian Peminat. Wah Comelnya Baby Jihan, Bamb4m Sungguh. Nama Pun Cantik, Ekslusif Betul !!

Pada awal bulan September baru-baru ini, pelakon dan pengacara popular, Jihan Muse dikhabarkan telahpun selamat melahirkan cahayamata keduanya. Jihan memilih Avisena Specialist Hospital sebagai hospital bersalinnya kali ini.

Kini setelah lebih 3 minggu melahirkan, Jihan berkongsikan perkhabaran baru tentang bayinya ini. Meninjau akaun Instagram Jihan Muse, telah dikongsikan sekeping gambar yang memaparkan suaminya, Ungku Hariz bersama anak kedua mereka itu.

Dengan mukadimah doa memohon perlindungan ketika melihat bayi, wajah anak kedua Jihan ini dapat dilihat sedang berbaring di dalam baby cot hospital. Dikurniakan seorang lagi anak lelaki, nama si kecil ini dimaklumkan sebagai Ungku Altamis Barr.

Indah sungguh nama si kecil Jihan ini, akh1rnya Arsalan sudah bergelar abang. Pastinya kehadiran Ungku Altamis menambahkan lagi keriuhan dan kemeriahan keluarga kecil Jihan dan Ungku Hariz. Baru lahir sudah semangat badan ye Altamis.

Jom baca perkongsian di bawah :

Sejak posting ini dimuatnaik, ianya telahpun mendapat lebih 11 ribu likes daripada peminat. Ucapan tahniah membanjiri posting ini dan antara komen-komen peminat :

” Assalamualaikum Ungku Altamis Barr, Alhamdulillah tahniah Jihan dan husband. Comelnya baby.. “

” MasyaAllah tabarakallah..tahniah ungku dan jihan.. alhamdulillah.. bertambah Ummat Nabi Muhammad Saw.. “

” Masya Allah sedapnya nama baby Jihan. Sep sikit, sama kita 2 boys. Alhamdulillah dan tahniah Jihan.. “

” Assalammualaikum Ungku Altamis Barr. Nama yg penuh bermakna. Moga Membesar Menjadi Anak Yg Soleh,Bijak Dan Bertaqwa Kpd Kedua Ibubapa Serta Keluarga. Much Love From Singapore.. “

” Alhamdulillah tahniah Jihan sekeluarga. comelnya baby boy, selamat hadir ke dunia baby comel.. “

” Alhamdulilah tahniah Jihan. Nama macam super hero canggih. Chubbynya Ungku Altamis, comel macam Arsalan ni.. “

” Comelnya baby Jihan, b4mb4m betul dia ye. Nama pun sedap dan unik sangat. Another hero, riuhlah rumah.. “

Alhamdulillah, sihat baby Jihan ni. Nama memang indah pastinya ada maksud yang tersendiri. Semoga baby Altamis membesar dengan sihat, menjadi anak yang soleh dan selamat berpant4ng juga buat Jihan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Jihan Muse, IG Ungku Hariz

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..