” Comelnya Adrian Rifqy, pipi tu ger4m haih.. ” – Netizen

Gambar Terbaru Anak Kedua Tajul, Adrian Rifqy Yang Putih Gebu Dan Comel Buat Ramai Yang Ger4m. Alahai Pipi Tu Nak Ke Mana. Dah Macam Pau Lah, Bamb4m Betul !!

Penyanyi muda bertubuh kecil molek, Tajul antara artis yang memilih untuk bergelar suami pada usia muda. Pada usia Tajul kini yang sudah menginjak 23 tahun, Tajul sudahpun dikurniakan 2 orang cahayamata yang comel semuanya.

Si sulung bernama Adriana Carissa, manakala adiknya pula diberi nama Adrian Rifqy. Jika dilihat di laman sosial Tajul, banyak gambar dan video Tajul ketika bersama anak-anaknya ini dikongsikan untuk tatapan peminat.

Meninjau entry di akaun Instagram Tajul Official, telah dikongsikan sekeping gambar terkini Adrian yang sedang didukung oleh Tajul. Dengan tubuhnya yang semakin chubby dan comel, Adrian juga dilihat berkulit putih gebu sama seperti ibunya.

Dagu pun sudah nampak double chin lah Adrian, lagi bertambah comel Adrian apabila semakin besar. Rambutnya pun lebat dan hitam, memang banyak ikut mommy ni. Lenguhlah daddy mendukung Adrian yang sudah ‘semangat’ tubuhnya.

Jom baca perkongsian di bawah :

Antara video perkongsian lain di Instagram Tajul yang memperlihatkan kecomelan si kecil ini. Alahai gebu macam kakaknya juga lah Adrian ini.

Jom tonton video di bawah :

Melihat lengan dan pipi temb4m Adrian membuatkan peminat menjadi ger4m. Antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan :

” Comel dan temb4mnya, ee budak b4mb4m ni ger4m. So cute your baby Tajul. Rambut dia lebat betul.. “

” Comelnyee Adrian Rifqy, pipi tu ger4mm haihh. Aduhai rambut, tebalnya ger4m kita tengok. Cute sangat sangat ni.. “

” Lebatnya rambut macam papa dia jugak. First tengok terus focus dekat rambut baby. Putih melepak betul Adrian ni.. “

” Lebatnya rambut, comel anak Tajul ni. Ger4m tengok rambut baby Adrian ni. Steady KALIKIN junior, padu.. “

” Comelnya macam daddy dia jugak, ger4m rasa nak cub1t tau. Dengan rambut lebatnya tu, deb0knya baby.. “

” Mahal rambut tu hehe, rambut punyalah lebat. Stylo betul rambut baby camni. Comelnya lah dan makin bulat.. “

” Rambut dia tu mahal, Tajul junior hehe. Sebijik macam Tajul masa kecik, so cute baby. Semoga sihat dan jadi anak yang soleh.. “

Pasti ramai yang akan merasa ger4m bila melihat baby secomel Adrian ni. Apa pun, semoga Adrian Rifqy membesar menjadi anak yang soleh, membanggakan kedua ibu bapa dan berguna kepada agama, bangsa dan negara.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Tajul Official 

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..