” Comel tengok gelag4t Ayden mengadu dekat daddy ketika live.. ” – Netizen

Vide0 Live Antara Bella Astillah Dan Aliff Aziz Namun Gelag4t Ayden Tarik Perhatian Ramai. Alahai, Cute Jer Suara Ayden Cakap Loghat Sabah !!

Umum sudah mengetahui bahawa Bella Astillah dan Aliff Aziz telah berp1sah pada 16 Mei 2019. Bella membuat keputusan untuk meneruskan hidup tanpa Aliff kerana tidak tahan dengan sikap Aliff yang sering berlaku cur4ng terhadapnya.

Hasil perkongsian hidupnya dengan Aliff, beliau dikurniakan seorang anak yang diberi nama Mohamed Ayden Adrean. Mengimbas kembali detik perkenalan mereka, pasangan ini sudah berkenalan selama dua tahun sebelum mengik4t tali pertunangan selama 9 bulan.

Bella mendirikan rumah tangga bersama penyanyi dari Singapura ini pada akhir tahun 2016. Walaupun selepas mereka berp1sah, masih ada lagi k0ntr0versi yang mel4nda Aliff namun ia tetap tidak menjejaskan hubungan baik antara mereka.

Menerusi akaun Instagram, video live antara Bella dan Aliff telah dikongsikan. Pasangan ini masih menjaga hubungan baik antara mereka seperti biasa demi kebaikan anak mereka, Ayden. Re4ksi Ayden mengadu kepada Aliff sangat mencuit hati.

J0m tont0n video di bawah :

Rata-rata netizen suka melihat gelag4t Ayden dan kemesraan pasangan ini. Antara komen-komen mereka :

” Tersenyum tgk . Hujung2 bru sedar yg kita tgh senyum.. “

” Ckp sabah .. “

” I hope u guys can getback.. “

” Comel.. “

” Too cute.. “

Alahai, comelnya Ayden cakap dalam loghat Sabah. Sikap pasangan ini harus dipuji kerana masih mampu mengekalkan hubungan baik walau pelbagai mas4lah dan k0ntr0versi yang berlaku sebelum mereka berp1sah. Kita doa yang baik-baik sahaja buat mereka berdua.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Bella Astillah, The Karipop by  Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh  OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..