” Comel sungguh budak manja ni.. ” – Sharnaaz Ahmad

Video-Video Anak Elfira Loy, Muhamad Rayyan Khalaf Selepas Pulang Dari Sekolah Buat Peminat Ger4m. Alahai Dengan Suara Manjanya Panggil Mommy. Part Minta Makan Tu, Sopan Betul !!

Muhamad Rayyan Khalaf, permata hati sulung pasangan Elfira Loy dan Faris Anuar antara anak selebriti yang mempunyai ramai peminatnya. Rayyan berkulit putih melepak dikatakan oleh peminat seperti anak Korea kerana wajah comelnya itu.

Meninjau akaun Instagram Elfira Loy, telah dikongsikan video ketika Elfira mengambil Rayyan pulang dari sekolah. Tiada lagi rengekan, Rayyan sudah membiasakan diri dengan rutin barunya dan ceria sahaja ketika Elfira menjemputnya pulang.

Dengan suara manjanya memanggil mommy, Rayyan terus meluru ke arah Elfira dan memel0k mommynya ini. Melt1ng betul jadinya peminat mendengar suara Rayyan. Sudah big boy Rayyan dan tidak lama lagi bakal bergelar abang.

Pada perkongsian seterusnya pula, gelagat Rayyan meminta makanan ketika di dalam kereta dimuatnaik. Cerita Elfira, sebelum ini sudah berkali-kali diajar menyebut perkataan ‘please ‘ namun tidak diikuti oleh Rayyan. Sekarang, Rayyan sendiri menyebut ‘ Eat please ‘, alahai good boy sangat.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat cute oleh Rayyan ini membuatkan peminat ger4m melihatnya. Antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan :

” Comel sungguh budak manja ni.. ” – Sharnaaz Ahmad

” Good job Rayyan, clever boy. That what playschool its all about. Noit just play but they learn as they play.. “

” Huhung tu ‘ okeyh’ , so cute lah Rayyan. Nak video Rayyan lagi, ger4m comel sangat. Makin bijak dan sopan Rayyan.. “

” Good job little man, bijak sangat. Cepat belajar dari sekeliling. Comel sangat sebut please tu.. “

” Dah besar clever Rayyan. cepat betul dia belajar, love kan milestonee. Big boy dah, manja yang amat.. “

” Comel ter0k, love tengok gelagat Rayyan ni. Anak mommy sangat, sikit sikit mommy hehe.. “

” Melt my heart, so pandai Rayyan. Always excited jumpa mommy, adore dengan handsome boy.. “

” Yeay no drama pukul 7 dah, good boy alolo. Some of best part as mother. Ger4m tengok kulit putih gebu dengan mulut petah Rayyan ni.. “

Alhamdulillah perkembangan yang baik Rayyan dan pastinya selepas ini lebih banyak lagi yang akan keluar dari mulut handsome boy Elfira. Semoga membesar dengan sihat selalu Rayyan dan jadi anak kebanggaan keluarga dewasa kelak.

Silakan SHARE..

Sumber : Elfira Loy

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..