” Comel sangat dengan hidung dan dagu berlekuknya tu.. ” – Netizen

Rihana Oksana Kongsi Gambar Terkini Anaknya, Ismail Leon Yang Semakin Comel. Wah Hidung Dan Dagu Leon Jadi Daya Penarik. Cute Boy !!

Meninjau akaun Instagram Rihana Oksana Petra, telah dikongsikan beberapa keping gambar Rihana bersama anaknya Ismail Leon yang kini sudahpun setahun usianya. Leon yang sudah pandai berjalan malah sudahpun berlari semakin comel wajahnya itu.

Jika anda pengikut setia perkembangan Rihana dan Leon, pastinya menyedari Rihana sering berkongsi perkembangan semasa Leon di Instagramnya ini. Rihana yang aktif sebagai model ini juga sering berkongsi gambar photosho0tnya yang memperlihatkan kejelitaan wajahnya itu.

Wajah Leon yang comel juga sentiasa dinanti-nantikan oleh pengikut Rihana untuk dikongsikan di akaun Instagram miliknya. Pastinya setiap perkongsian mengenai Leon akan memperoleh banyak tanda suka dan juga komen-komen daripada warganet.

Daripada gambar yang dikongsikan kelihatan Leon ceria dan gembira sekali. Rihana sering mendedahkan Leon dengan alam semulajadi dan memberi ruang untuk Leon meneroka untuk perkembangan fizikal dan akalnya. Nampak Leon pun seronok apabila dapat bergerak bebas sebegitu.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Wajah terkini Leon ini menarik perhatian peminatnya. Alahai sudah semakin besar dan bertambah comel wajahnya sekarang. Antara komen-komen mereka :

” Handsome boy, Sekejap masa berlalu, handsome boy Leon.. “

” Malay look Handsome boyyy. Love you cute boy.. “

” Hi leon dah besar hensom boy. Take Good care both mom and son.. “

” Besar dah dia. Comel sangat dengan hidung dan dagu berlekuknya tu.. “

” Waaah, he can walk fast now. good to see you both.. “

” Dah besar dh leon, such a handsome boy.. “

Sudah pandai berlari dan pandai membuat posing seperti ibu yer Leon. Pasti dewasa nanti Leon akan jadi seorang jejaka yang kacak dan mempunyai ramai peminat. Semoga kehidupan Leon bersama Rihana sentiasa gembira dan dilindungi Allah setiap masa. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Rihana Petra

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..