” Comel, saja-saja buat bat0k. Hehe.. ” – Netizen

Video Gelagat Muhammad Afwa Yang Tidak Sabar Mahu Makan Buat Ramai Terhibur. Halah Halah Comel Dengar Suara Afwa, Berselera Betul Si Kecil Ni Makan !!

Kegembiraan penyanyi Datuk Siti Nurhaliza dapat dilihat setelah dirinya sekali lagi menimang cahaya mata. Lebih-lebih lagi anak keduanya ini adalah bayi lelaki. Maka lengkaplah sepasang cahaya mata buat Datuk Siti dan suaminya, Datuk Khalid.

Bagi yang mengikuti Datuk Siti di Instagram, pasti tahu dia sering berkongsi perkembangan anak-anaknya menerusi Ig Story . Malah ada sahaja gelagat kedua-dua anak Datuk Siti ini buat ramai yang menonton pasti terhibur.

Meninjau ke akaun Instagram milik Afwa Khalid, telah berkongsi satu video terbaru mengenai anak kedua Datuk Siti, iaitu Muhammad Afwa. Menerusi video itu, Datuk Siti telah merakamkan gelagat Afwa yang tidak sabar mahu makan.

Kedengaran suara Datuk Siti sedang mengusik Afwa dan sengaja menyak4t anaknya dengan lambat menyuapkan makanan. Setelah itu, kedengaran suara Afwa seolah-olah meminta untuk mempercepatkan makan tersebut disuap kepada dirinya.

Ikut perkongsian video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang terhibur melihat gelagat Afwa dalam video tersebut. Antara komen-komen menarik adalah :

” Ibu masak apa sedap sangat, tak sabar anak nak makan tu. Hehehe comel lah Afwa ni, tengok dia makan berselera betul.. “

” Amboi berseleranya dia, helok je Afwa pkai alas tu ms mkn klau ank sy abis nya dia tarik. Comel betul anak Datuk Ct.. “

” Comel, saja-saja buat batuk, lambat sangat ibu bagi makan, haha. Patut lah pp tu pau, makan pun tak sabar.. “

” Alahai gerr4m ar tengok si m0ntel ni. kita tengok dia mkan pun terus rasa lapar. Afwa ni memang kuat makan betul ni.. “

” Pipi merah2. Ibu masak apa tu, nampak Afwa berselera betul makan. Dengar suara dia rasa terhibur pula.. “

” Ibu cepat lah suap, Afwa lapar sangat. Huhu dapat makan terus senyap lah budak comel ni, eee ger4m betul tengok.. “

” Uuuiiii sedapp makan, makinn bamb4m laaa pasni. Pipi makin pauuu, ger4mmm nak gig1t2 pp tuu.. “

Mood tengah lapar sangat pun, masih maintain comel. Patut lah ramai yang ger4m tengok Afw ni. Apa-apa pun, semoga Afwa membesar dengan sihat selalu dan menjadi anak yang soleh buat ibu dan ayahnya. Amin..

Silakan SHARE…

Sumber : IGĀ  Afwa Khalid

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..