” Comel, makin iras-iras abang dia ni.. ” – Netizen

Video Terbaru Elfira Loy Bersama Anak Perempuannya, Nur Aria Mikayla Raih Perhatian Ramai. Alahai Memang Sweet Moment Sangat. Comel Sungguh Mikayla !!

Kehadiran cahaya mata perempuan sememangnya amat dinantikan oleh Elfira Loy selepas mengetahui dirinya bakal menerima anak kedua sebelum ini. Kini, yang dinantikan sudah pun selamat dilahirkan pada 20 Mei yang lepas.

Nur Aria Mikayla menjadi penyeri kehidupan Elfiran dan suami selepas mereka memiliki cahaya mata sulung iaitu Muhammad Rayyan Khalaf. Meninjau ke akaun Instagram, Elfira ada berkongsi video terbarunya bersama Mikayla.

Dengan kapsyen ‘ my baby princess in my arm ‘, video yang berdurasi beberapa saat ini memaparkan moment indah buat Elfira yang bergelar ibu. Elfira memangku Mikayla yang sedang tidur sambil menc1umnya beberapa kali.

Sehingga kini, perkongsian Elfira ini telah menerima lebih daripada 17 ribu tanda suka sejak ia dimuatnaik. Seperti selebriti lain, Mikayla juga mempunyai akaun Instagram yang diwujudkan dengan nama nurariamikayla.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, ramai yang mendoakan perkara baik-baik buat Mikayla. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Cantik kamu ya terbaik.. Alhamdulillah, tahniah.. Alalalala comelnya Semoga jadi anak solehah.. comelllll baby kayla.. “

” MasyaAllah, Hampir sma nama ank kak el ngn saya.. anak sya Nur Ariana Miqaila hehe.. “

” Alhamdulillah moga bby mmbesar dgn sehat .. cantiknya baby¬†.. semoga baby sihat and happy2 shelalu.. “

” Moga jadi anak solehah ye nak.. Tahniah, comelnya dia. Morning Aria shayang.. cantik sngat anak el macam el jugak.. “

” Comel, mendoakan Nur Aria Mikayla menjadi anak yg solehah.. Tahniah dan Selamat berpant4ng.. baby girl comel sgt.. “

” MasyaAllah indahnya Selamayt berpant4ng elfiraloy.. seronoknya dapat c1um bau baby lagi.. comel nya baby girl.. “

” Oooo.. ni ke baby girl yang strong tuu… yg el kena kec4m melompat dgn heel dgn bwk perut… such a beautifull baby girl.. “

Alahai, comelnya Mikayla. Nampak begitu seiras dengan wajah abangnya dengan kulit putih melepak. Kami di Oh Kopak mendoakan semoga Nur Aria Mikayla membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Elfira Loy

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..