” Comel jer dia wish Happy Atuk’s day.. ” – Netizen

Video Anak Jovian Mandagie, Jeanelle Nika Mandagie Ucap Selamat Hari Bapa Dan Hari Atuk Kepada Bapa Serta Datuknya, Dato’ Seri Ismail Sabri. Comel Sungguh Miss Lim Ni !!

Sebelum ini, video anak pereka fesyen terkenal, Jovian Mandagie iaitu Jeanelle bersama datuknya, Dato Seri Ismail Sabri  telah mencur1 perhatian ramai. Gelag4t Jeanelle yang sedang mengorek hidung ketika datuknya sedang membuat live buat ramai terhibur.

Jovian telah mendirikan rumah tangga bersama anak perempuan Dato Seri Ismail Sabri iaitu Nina. Hasil perkongsian hidup bersama, pasangan ini telah dikurniakan Jeanelle Nika Mandagie yang kini telah pun berusia 3 tahun.

Untuk pengetahuan umum, Jovian serta isteri telah mewujudkan satu akaun buat Jeanelle untuk berkongsi perkembangan anak mereka buat peminat-peminat. Jeanelle yang turut diberi gelaran sebagai Miss Lim mempunyai 135 ribu yang mengikuti akaun Instagram.

Hasil tinjauan di akaun Instagram Jovian, dia telah berkongsi satu video yang memaparkan gelag4t Jeanelle bersaman keluarga mertuanya meraikan sambutan hari bapa. Jeanelle yang turut memberi ucapan selamat hari bapa kepada papa dan datuknya.

Ikuti perkongsian video tersebut di bawah :

Rata-rata netizen turut memuji Jeanelle yang kelihatan sangat comel ketika mengucapkan ucapan hari bapa dan hari atuk. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Okayy, happy atok’s day, cute sangat Miss Lim wish.. “

” Comel jer dia wish Happy Atuk’s day, ger4m tengok budak ni, bijak !  “

” Wah got atuk’s day lagi ,  cleaver Miss Lim, so cute arr.. “

” Ger4mnye tgk dia.. rasa nk cub1t2 pipi dia.. “

” Few times c tis video so cute… Hepi Atok’s day.. “

” So cute suka tengok muka ur daughter macam mama dia comel sangat sejuk je.. “

Alahai comel jer ucapan Miss Lim untuk papa dan atuknya. Dah la comel, bijak pula tu. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Miss Lim membesar dengan sihat, menjadi anak yang solehah buat kedua ibu bapanya. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Jovian Mandagie

Aktikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..