” Comel je sengih lepas mommy suruh tutup mulut.. ” – Netizen

Video Terbaru Aaisyah Dhia Rana Bersama Rozita Che Wan. Part Aaisyah Menguap Dan Respon Mommy Buat Peminat Terhibur !!

Nama Aaisyah Dhia Rana sudah tidak asing di media sosial. Anak kepada pelakon Zain Saidin dan Rozita Che Wan ini sering disamakan wajahnya seperti pelakon b0llywood Harshaali Malhotra dalam filem Bajrangi Bhaijaan.

Menerusi akaun Instagram, satu video terbaru Aaisyah telah dikongsikan. Aaisyah yang mengik4t rambut t0cang satu sedang duduk dan berbual bersama ibunya. Aaisyah dilihat seperti kepenantan.

Oleh kerana kepenatan, Aaisyah tanpa sengaja telah menguap. Che Ta telah menegur Aaisyah supaya menutup mulut ketika menguap supaya sy4itan tidak masuk ke dalam perut kita. Aaisyah kemudianmya tersengih melihat mommynya itu.

Video yang berdurasi beberapa saat ini telah mendapat lebih 80 ribu jumlah tontonan dan 88 komen yang ditinggalkan pada ketika ini. Malah Aaisyah juga dilihat comel dengan memakai jaket  berwarna merah.

Jom tonton video di bawah :

Gaya Aaisyah yang comel itu telah meraih perhatian ramai pengikut yang mengikuti laman media sosialnya itu. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Cantik aisyah. Mcm shahida dlm crita h1ndi bajrangi baijan.. ¬†Tutup mulot tu set4n masok.. Mommy cantik ank confirm comel.. “

” Hai….Princess Aaisyah…Get some rest k…You look soo tired. tak pasal2 aku pun terj4ngkit menguap haha.. esok ecah dah beso tunjuk kn balik video ni.. “

” Dari tepi pun comel.. Menguap tu tutup mulut nti masuk nyamuk.. Makin cntik la dh besar ni.. cheta bagi lah dia jadi pelakon cilik.. “

” Huish berj4ngk1t tu menguap… Haha amboi mak hg set4n dlm perut truih.. Muka mcm anak d4ra azhar sulaiman.. cantik ecah.. “

” Slamber je dia.. Takde mood ke.. Comey ja sengih lps mommy suh tutup mulot.. Cah… nganga besonye.. tak pernah tk comel.. “

” Cpt cik ta dpt manntu… kecomelan ank d4ranya terserlah.. Cantik sungguh…semoga Allah SWT sentiasa melindungi dan merahmati… InshaaAllah.. “

” Mmg takde rupa melayu lgsg. Minah salleh ni. Kecik2 dah cantik. Besaq nti taktau la… Kal4h mummy dia dah ni.. Amboiiii beso mulut nguapp.. “

Makin besar makin cantik anak d4ra Cheta ni. Aaisyah sememangnya mewarisi kecantikan Che Ta. Semoga Aaisyah Dhia Rana menjadi anak yang berbakti untuk ibubapa dan berjaya di dunia serta di akhir4t. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aaisyah Dhia Rana

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..