” Comel je dia senyum. Puasa sampai buka tau Ayash Affan, haha.. ” – Inaijari

Video Gelagat Ayash Affan Bangun Ketika Waktu Sahur. Alahai Comel Betul Peserta Baru Nak Puasa Ni, Senyuman Tu Paling Melting !!

Sejak dilahirkan sehinggalah sekarang, anak kecil pelawak terkenal Shuib Sepahtu iaitu Ayash Affan sering mendapat perhatian ramai. Bukan sahaja simpat1 atas pemergiaan ibu tersayang, wajahnya yang comel juga sering membuat orang yang melihat si kecil ini pasti cair.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram Inaijari01 telah berkongsi satu video yang memaparkan gelagat Ayash yang turut bangun sahur bersama ahli keluarganya yang lain. Video itu sebenarnya telah diambil menerusi Instagram story milik Shuib.

Dalam video itu, Shuib telah menyak4t Ayash menyatakan Ayash adalah peserta baru yang akan berpuasa. Selain Ayash, Talita juga ada bersama dalam video. Beberapa kali dic1um oleh Shuib, Ayash kelihatan seakan seronok dan sentiasa tersenyum.

Sehingga kini, video Ayash bangun ketika waktu sahur telah ditonton lebih ratusan penonton sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram. Alahai melting betul tengok Ayash senyum, semakin m0ntel dan bamb4m si comel ni.

Jom tonton video di bawah ini :

Comel lah Ayash ni, apabila dius1k daddy terus tersenyum. Nampak manis lah si anak bongsu Shuib. Patut lah ramai yang suka mengikuti perkembangan Ayash. Wajahnya juga saling tak tump4h seperti abangnya, Matin.

Sekadar info, setelah pemergian isteri tersayangnya, arw4h Siti Sarah pada tahun lalu, Shuib mengambil keputusan untuk memberikan perhatian sepenuhnya kepada keluarga lebih-lebih lagi membesarkan anak kecilnya, Ayash dan tidak lagi mahu terlalu aktif dalam bidang hiburan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Inaijari01, Shuib Sepahtu

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..