” Comel je bapak dan anak-anak tu melayan al4han maknya.. ” – Netizen

Video Syatilla Melvin Sekeluarga ‘ Berpindah ‘ Ke Hotel Kerana Al4han Yang Dialami Oleh Syatilla. Wah Dah Macam Pindah Terus Je Ni Tilla. Respect Sam, Terbaik !!

Pada bulan September yang lalu, Shaheizy Sam dan Syatilla Melvin telahpun mengumumkan berita gembira mengenai Tilla yang telah hamil. Ini adalah kehamilan ke 6 buat Tilla setelah berkali-kali mengalami kegug0ran.

Seperti wanita hamil lain, Tilla juga mengalami al4han namun al4han Tilla kali ini berbeza dengan daripada ketika sedang hamilkan Syeriv dan Sarima dahulu. Pernah Tilla dan Sam berjam-jam berada di dalam kereta meronda tanpa arah tujuan dek kerana Tilla al4h berada dalam rumah sendiri.

Meninjau entry terbaru di Instagram Syatilla Melvin, telah dikongsikan video pendek yang memaparkan Shaheizy membawa kotak TV bersama anak-anaknya di dalam sebuah hotel. Setelah 2 minggu cuba melaw4n alahan supaya tidak al4h dengan rumah sendiri, Tilla mengakui dia tew4s akh1rnya.

L0nglai badannya apabila berada di rumah sendiri, Tilla dan Shaheizy mengambil keputusan untuk menginap sementara di hotel. Tilla turut bercerita di kapsyennya itu mengenai peng0rbanan Shaheizy yang sabar melayaninya sepanjang tempoh al4hannya ini.

Jom tonton video di bawah :

Ini pula kesinambungan video setelah mereka tiba di bilik hotel. Wah dah memang gaya betul-betul pindah rumah ni. Habis benda diangkut ke hotel demi keselesaan isteri dan anak tersayang Sam ni. Terbaik lah Sam !

Jom tonton video di bawah :

Kisah Tilla dan al4hannya ini telah mendapat banyak respon daripada peminat. Antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan :

” Ya Allah bertabahlah Tilla. Faham perasaan semua serba tak kena and he1pless tu. Baby kuat baby bijak insyaAllah take care love.. “

” Saya alami al4han ter0k macam tilla nie. Lebih ter0k dari nie.. bayangkan lamanya after keluar lab0ur room baru hidupku kembali normal.. “

” Sabar je Sam melayan, halah comel pulak dua beradik tu melayan sama al4han mak dia. Semoga cepat sihat Tilla.. “

” Heheh. Comel jaa bapa dan anak-anak tu. anak baik t0long papa bawa tv. Sweet nye mane nak dpt suami mcm ni bruntung Tilla.. “

” Bertabahla Sam haha, tv pun kena bawak ye untuk h1langkan kepuasan terbaik Sam. Pilih yang terbaik untuk family.. “

” Bertabahlah si suami hehe, ibu dah termengandung. Pen4ngan ibu mengandung, nanti pelan pelan ok lah tu.. “

” Tak boleh ketawa nanti kena dekat kita balik hehe. Sebab benda ni bukan dibuat-buat. Respect la Sam sabar je melayan melung4i Tilla. Asalkan ibunya senyum kan.. “

Lain orang lain ragam al4hannya, ada yang ter0k dan ada juga yang biasa-biasa sahaja. Apa pun, kesabaran seorang suami memang teruji dalam tempoh isteri al4han macam Tilla ni. Semoga Tilla cepat h1lang al4hannya dan sihat seperti biasa. Take care Tilla dan Sam sekeluarga, stay safe ok.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Syatilla Melvin, IG Shaheizy Sam

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..