” Comel insan syurga ni, bagus Marsha and the g4ng… ” – Netizen

Marsha Milan London Kongsi Video Ibu Saudaranya, Hasnia ‘Dipaks4’ Untuk Bersenam. Namun Cara Menyuruh Hasnia Untuk Bersenam Cur1 Perhatian Ramai. Alahai, Tak Sangka Hasnia Tak0t Benda Tu Yer !!

Menerusi akaun Instagram, Marsha telah berkongsi satu video terbaru yang memaparkan telatah ibu saudaranya, Hasnia yang telah dipaks4 untuk bersenam. Dalam video tersebut, Hasnia telah berjalan beberapa pusingan dalam mini surau di rumah.

Selain Marsha, ada seorang lagi wanita yang turut ada dalam video tersebut membantu Hasnia melakukan aktiviti bersenam. Kelihatan wanita tersebut memegang satu pasu pokok bunga hiasan sambil berlari-lari anak dan mengus1k Hasnia.

Kongsi Marsha di posting, mereka terp4ksa melakukan seperti itu kerana Hasnia sekarang kurang bersenam malah dia juga banyak mengambil makanan hinggakan berat Hasnia kini telah naik berkilo-kilo.

Video Hasnia itu telah menarik perhatian ramai. Ada yang menyatakan bahawa tidak sangka rupanya Hasnia seorang yang tak0t bunga. Hingga kini, perkongisan video tersebut telah ditonton sebanyak 128,110 tontonan sejak ia dimuatnaik ke Instagram.

Tonton perkongsian video oleh Marsha di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai terhibur melihat telatah Hasnia yang tak0t kepada bunga dan gaya wanita yang cuba mengus1k Hasnia dalam video tersebut. Antara komen-komen menarik adalah :

” Tukang ug0t tukang us1k tu yg lucunyaa. Kesi4n tengok Hasnia, tapi memang kelakar gaya dia tak0t tu pun.. “

” Comel kena gert4k dengan bunga. Semoga berat Hasnia akan cepat turun yer, jangan mal4s-mal4s bersenam tau.. “

” Kesi4n bunga kena m4rah, hahaha. Untuk kesihatan Hasnia jugak, go go Hasnia. Comel Hasnia bersenam.. “

” Comel insan syurga ni, bagus Marsha and g4ng. Kelakar, memang tak sangka Hasnia tak0t bunga, bunga tu cantik la Hasnia.. “

” Yang bawa bunga pun, gaya memang kelakar sangat, haha aku yang tengok pun ker4s perut gelak.. “

” Last tu, mar4h kawan. Kena us1k bunga nk datang dekat, menjer1t Hasnia. Mahu tak mahu, kena juga lah berjalan.. “

” She is charming and sweet. Tak0t-tak0t pun, bersenam juga Hasnia yer. Kes1an dia, haha tapi comel je tengok.. “

Patut lah ramai yang terhibur, memang comel tengok telatah Hasnia yang tak0tkan bunga tu. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak berharap semoga Hasnia akan sentiasa diberikan kesihatan yang baik dan semoga Hasnia akan terus bersemangat untuk bersenam.

Silakan SHARE..

Sumber : IG marshamilan

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..