” Cleaning in style !! “

Yuna K0ngsi Tikt0k M0p Lantai, Ramai Terpeg0n Dengan Cara Dan Gayanya. W0ww !! Lain Macam TikT0k Dia.

Yunalis binti Mat Zara’ai  atau lebih dikenali sebagai Yuna merupakan seorang penyanyi dan penulis lagu wanita Malaysia. Yuna dikenali sebagai satu-satunya penyanyi r0ck indie wanita yang bertudung terawal menghiasi industri muzik sekaligus mengetengahkan muzik rock indie.

Merupakan pemegang Ijazah Sarjana Muda Undang-Undang dengan Kepujian di Universiti Teknologi MARA Kampus Shah Alam, Yuna lebih cenderung dalam bidang nyanyian malah minatnya itu turut mendapat sokongan dari kedua ibu bapanya dari sejak kecil lagi.

Untuk pengetahuan, Yuna telah mendirikan rumah tangga bersama adik arw4h pelakon Ashraf Sinclair iaitu Adam Sinclair , pengarah set rakaman untuk iklan TV, pada tahun 2018. Kini pasangan ini menetap di Amerika Syarikat selepas berkahwin kerana Yuna meneruskan kerjayanya di sana.

Satu entri di Instagram miliknya, Yuna berkongsi satu video TikT0k yang sangat menarik. Ini merupakan video TikT0k Yuna yang ketiga. Video tersebut merakamkan Yuna sedang menggunakan m0p untuk membersihkan lantai, tetapi pada masa yang sama dia bertukar-tukar pakaian yang dikenakannya.

T0nton vide0 yang dikongsikan oleh Yuna di bawah :

Rata-rata netizen memuji video Yuna tersebut dan ada yang bertanyakan tentang mop yang digunakan oleh Yuna itu. Antara k0men-k0men tersebut :

” Oh my g0sh. I love you! “

” My kids would love this. Jgn nnt minta mommy buat mcm ni sudah.. “

” Kak m0p tu unik la, beli katne.. “

” Channelling your inner Cinderella? “

” Can’t st0p watching.. “

” Was about to use this song on my tikt0k hahahaha the eff0rt sissss.. “

” I want that m0p cleaner.. “

” This is so amazing.. “

” Ahahah that wedding dress.. “

” Cleaning in style.. “

W0ww !! Video TikT0k Yuna tersebut menarik minat setengah juta orang menontonnya dalam masa sehari sahaja. Memang lain yang lain betul ni. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mengharapkan semoga Yuna sentiasa diberikan kesihatan yang baik, dan sentiasa dimurahkan rezeki selalu. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Yuna, Adam Sinclair by Oh Kopak

Aktikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..