” Cepatnya besar, so cute lah.. ” – Netizen

Gambar-Gambar Terbaru Anak Che Puan Juliana Evans, Tengku Kamiliah Zanariah Josephine Yang Kini Berusia 2 Tahun. Alahai Makin Besar, Makin Cantik Lah Milly !!

Meninjau ke akaun Instagram Juliana Evans, beberapa keping gambar terbaru anak perempuannya iaitu Tengku Kamiliah Zanariah Josephine  Ehsan Shah Tengku Shariffuddin atau mesra dipanggil Milly telah dikongsikan.

Milly kelihatan sangat comel dengan memakai pakaian seperti watak utama kartun animasi Sailormoon yang popular satu masa dahulu. Menurut Juliana, semasa kecil dia amat teringin memakai pakaian tersebut.

Ini kerana Juliana amat meminati animasi tersebut dan juga komiknya namun Juliana tidak berkesempatan berbuat demikian. Namun akhirnya Juliana mengenakan pakaian tersebut pada anak perempuannya.

Nampak comel kan Milly ? Dengan rambutnya yang diikat dua sama seperti watak kartun tersebut. Pelbagai gaya p0sing Milly ketika menggayakan pakaian tersebut. Milly nampak seorang yang fotogenik dalam gambar.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN -> untuk mellihat gambar seterusnya.. )

Ramai yang ger4m melihat wajah comel Milly yang kelihatan begitu seiras dengan wajah bapanya. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Sho cuteeee. Dengan kuasa bulannnn.. aku akan menghuk0m muuuuuu .. Super adorable and charismatic.. “

” Adorableness level just went stratospheric.. She ready for kindergarten.. Hi mily , daddy girl ni .. comel n cerdik sgt .. “

” MashaAllah.. she’s grown up beautiful.. Eee sailormoon ni dah besaar dia.. macam baru je teng0k awak ni baby.. “

” Alo lo lo, cutenyeee rasa nak k1ss.. Dah besarrrr da.. comelnya dia.. semoga membesar menjadi anak yang solehah.. “

” Yayyy sama minat kita, suka sailormoon .. Omg she adorableness.. Cepatnya besar.. so cute lah.. good morning from singapore.. “

” Auwww.. dah macam big girl lah dia… dont grow too fast.. Wajah sama macam nanny grandma diaaa sweetttyyy.. “

” So cute and adorable lil’ girl. She has grown up so fast. Getting more & more pretty each day.. The mulut reminds me of me.. “

Cepat sungguh masa berlalu, Milly juga sudah semakin besar dan nampak makin cantik seperti ibunya. Semoga Milly membesar dengan sihat, sentiasa dilindungi oleh Allah SWT dan menjadi anak yang solehah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Juliana Evans

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..