” Cantiknya Talita, rupa sebijik ibunya.. ” – Netizen

Gambar Terkini Anak Shuib Sepahtu, Dzahira Talita Zahra Dengan Gaya Rambut Barunya Raih Perhatian Ramai. Wah Cantik Sangat Dekta. Sekali Pandang Iras Ibunya, Arw4h Siti Sarah !!

Meninjau ke akaun Instagram Siti Sarah Raisuddin, gambar anak perempuan Sarah iaitu Dzahira Talita Zahra dengan gaya rambut barunya telah meraih perhatian ramai peminat dan juga para pengikut akaun Instagram.

Talita atau mesra dipanggil Dekta telah membuat rambut dengan gaya rambut beralun dan nampak berbeza penampilan Dekta kali ini. Dekta juga nampak semakin pandai ber’p0sing’ di hadapan kamera.

Menurut Shuib, Dekta sangat gembira dengan gaya rambutnya itu dan peranga1 Dekta juga saling tidak tump4h seperti arw4h ibunya. Malah penampilan Dekta ini juga nampak sangat seiras dengan wajah ibunya.

Perkongsian ini telah mendapat lebih daripada 29 ribu jumlah tanda suka buat masa ini sejak ia dimuatnaik. Gambar ini dirakamkan ketika Shuib membawa anak-anaknya pergi bercuti ke Legoland di Johor Bharu.

Ramai memuji penampilan Dekta yang semakin cantik dan seiras ibunya. Antara komen-komen yang diberikan :

” Awal2, abang sulung banyak ikut muka arwah ibu. Buat penghilang rindu ramai org. Tapi sehari ke sehari berarak mengikut usia, dekta mewarisi raut wajah ibu.. “

” Dah besar mkin manis cantek dekta.. sedikit Demi sedikit walau Mungkin peranga1 lebih banyak mewarisi.. “

” Cantiknya, nampak ada gaya ibu nya.. makin besar makin cantik.. Talita nih sngatlh cantik mnis manja semua ada di diri talita.. “

” Klu tgk d awal arwah sarah muncul dulu ada byk persamaan dgn talita.. `manja2 tu.. sebijik.. manis sangat dekta.. “

” Masya Allah cantik rupa sebijik Almarhumma.. Alhamdulilah…dah besar nti kena jadi macam ibu tau.. cantik talita.. “

” Comel dik ta..nanti wajib pakai tudung tau bila dah sampai masa… Moga jadi anak solehah. MasyaAllah comel dia.. “

” Alhamdulillah… Cntik Dekta.. Smg. Jadi ank yg solehah bjaya dunia akh1rat.. gaya pun iras ibu.. kalau bual dgan daddy pun iras ibu.. “

Nampak manis sangat Dekta dengan gaya rambut barunya itu. Kami di Oh Kopak mendoakan semoga Dzahira Talita Zahra menjadi anak yang baik, berjaya dalam pelajaran serta menjadi anak yang solehah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Siti Sarah Raisuddin

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..