” Cantiknya, pandai dia makeup.. ” – Netizen

Video Anak Sulung Vie Shantie Khan, Vie Zaara Yang Sudah Pandai Bersolek CurI Perhatian Ramai. Part Komen Aidid Marcello Tu Win, Amboi Aidid Booking Awal Nampak !!

Bagi mengikuti Vie Shantie Khan, pasti tahu dia mempunyai tiga orang anak hasil perkahwinannya terdahulu bersama pelakon Datuk Eizlan Yusof. Malah, meskipun sudah berp1sah dan mempunyai keluarga masing-masing, hubungan antara Vie dan Datuk Eizlan sangat baik.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram milik Vie Shantie, telah berkongsi satu video terbaru memaparkan anak sulungnya, Vie Zaara Khan. Tulis Vie Shantie pada posting, video tersebut diambil anaknya setelah selesai belajar kelas bahasa Arab secara online.

Kelihatan dalam video tersebut, Vie Zaara telah men1ru gaya menyanyikan lagu Arab. Namun perkongisan video tersebut telah mencur1 pandangan ramai kerana Vie Zaara telah mengenakan makeup pada wajahnya.

Kongsi Vie Shantie lagi, sekarang anak sulungnya itu sudah pandai makeup dan bergaya. Video Vie Zaara tersebut telah ditonton sebanyak 97,938 ribu tontonan sejak ia dimuatnaik ke Instagram. Makin cantik anak d4ra ni sekarang.

Tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, rakan-rakan selebriti dan netizen turut memberikan kata pujian setelah melihat wajah cantik Vie Zaara dalam video tersebut. Antara komen-kome menarik adalah :

” MashaAllah cantik betul.. ” – Bella Astillah

” Beautiful girl.. ” – Nur Fazura

” Ya Allah so cantik bidadari u sis.. ” – Azza Elite

” Cantiknya, pandai dia makeup. Yang sulung ni memang manis macam daddy dia. Kejap je dah jadi anak dara.. “

” Very pretty. like mother like daughter. Nanti remaja lagi cantik, mesti ramai peminat Zaara ni. Manis betul dia senyum.. “

” Amboi belajar kelas online pun cantik, bergaya betul Zaara. Terpesona tengok kecantikan Zaara.. “

” Makeup ke tak makeup ke, memang Zaara ni cantik. Natural beauty, tengok daddy dan mummy dia sudah lah, kacak dan jelita.. “

Malah komen pengacara Aidid Marcello turut mendapat perhatian

Halah, comel Aidid menyak4t Vie Shantie. Apa-apa pun, memang cantik dan manis anak sulung Vie Shantie ni. Bukan sahaja memiliki wajah yang cantik, malah Vie Zaara juga lancar menghafal surah-surah Al-Quran. Semoga Vie Zaara membesar menjadi anak yang solehah buat kedua orang tuanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Vie Shantie Khan

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..