” Cantiknya, memang macam B0llywood muka dia.. ” – Netizen

Video Pak Azad Bersama Anaknya, Ameisya Leann Rose Cur1 Tumpuan Peminat. Wah, Makin Besar Makin Cantiklah Ameisya. Macam Pelakon B0llywood Tengok !!

Ameisya Leann Rose merupakan anak kedua pasangan selebriti, Pak Azad dan Eira Syazira. Pasangan ini mempunyai dua lagi cahaya mata perempuan iaitu Amarra Sofea Rose dan Areisya Suri Rose.

Meninjau ke akaun Instagram, Eira telah memuatnaik video terbaru Pak Azad bersama Ameisya. Wajah Ameisya sering mencur1 tumpuan peminat kerana wajahnya yang nampak seperti anak kacuk4n dan persis pelakon h1ndustan.

Ameisya banyak mewarisi wajah bapanya dan wajahnya sedikit berbeza daripada dua adik-beradiknya yang lain yang lebih mewarisi wajah ibu mereka. Tidak hairanlah apabila melihat Ameisya semakin besar semakin cantik dan manis.

Ada yang menyamakan wajah Ameisya dengan beberapa pelakon B0ollywood dan juga bintang filem Tam1l. Walaupun Ameisya c0py paste wajah daddy namun kulit wajah Ameisya putih mulus mewarisi mummy.

Jom tonton video di bawah :

Ramai yang memuji wajah cantik Ameisya yang persis seperti wajah B0llywood ini. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Comelnya mmg mcm b0llywood muka dia.. copy pak Azad jelita sgt2.. Amisha patel.. Comelnya anak Azad cam plakun h1ndi. Alhamdulliah…. “

” Cantik persis h1ndustan.. shes so beautiful masyaallah.. Anak H1ndustan ke ni. Copy paste ddy dye lah.. cntik nyeee.. “

” Comel la dia, sama muka dgn daddy dia.. Nindiaaaa ank mami tanjunggg nak hbaq maiii.. Pak azad junior so pretty.. “

” Segokkkkk sungguh ank Pak Azad ng eira ni.. Azad versi perempuan.. .kmbar daddy.. Yg ni bole ganti kaj0l.. “

” Beautiful girl… Muka daddy sgt…anak mami penang hat ni… Mcm heroin H1ndustan. sebijik amisha patel.. “

” Cantik nya…. Dah besar nanti lagi cantik ar . luar biasa cantik dia.. Macam genelia pelakon tam1l hehehe.. “

” Comelnya awak.. Cantik ank ni.. mcm h1ndustan.. Muka c0py paste Pak Azad tapi skin mcm mommy dia putih melep4k. Alhamdulillah, god creation.. “

Seperti kata pepatah ‘ ke mana tidak tump4hnya kuah kalau tidak ke nasi ‘, Ameisya mewarisi kecantikan ibunya dan ketampanan bapanya. Semoga Ameisya Leann Rose membesar menjadi anak yang solehah serta berjaya di dunia serta di akh1rat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Eira Syazira

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..