” Cantiknya dia, ala-ala Miss Universe gitu.. ” – Netizen

Gambar Anak Kedua Eira Syazira, Ameisya Leanne ‘Berposing’ Di Hari Raya Cur1 Tumpuan Ramai. Woww..Ā  Dah Macam Model. Kecik-Kecik Dah Nampak Jelita !!

Menyambut Hari Raya Aidil Fitri kali ini memang sangat berbeza jika dibandingkan tahun-tahun sebelum ini. Memandangkan kini perintah kawalan pergerakan masih dijalankan, ramai perantauan di bandar tidak dapat pulang ke kampung untuk berhari raya bersama keluarga tercinta.

Meskipun keadaan seperti ini, ramai dilihat tetap meraikan lebaran dengan penuh kesederhanaan di rumah masing-masing. Seperti pelakon dan penyanyi, Eira Syazira, kali ini dia berpeluang berhari raya bersama keluarganya di Kuala Lumpur serta anak-anak dan suaminya.

Sudah kita tahun, Eira dan pasangannya, Azad Jasmin memang begitu dikenali ramai kerana mereka ini dikatakan pasangan yang bahagia dan cukup kelakar. Eira dan Azad yang telah mendirikan rumah tangga pada tahun 2011 dan mereka telah dikurniakan 3 orang cahaya mata hasil perkongsian hidup bersama.

Menerusi perkongsian di Instagram Eira, telah berkongsi gambar terkini anak keduanya iaitu Ameisya Leanne. Kelihatan anak kedua pasangan Eira dan Azad ini sungguh cantik tidak seperti usianya baru 4 tahun. Pandai betul si cilik ini ‘berposing’ di hari raya.

Jom lihat perkongsian gambar oleh Eira di bawah ini :

(Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Rata-rata netizen turut memuji anak Eira kelihatan begitu cantik dalam gambar itu. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Segak nampak cam persis Arab omeee angat.. “

” Cantiknye dia.. Ala2 miss universe gitu.. “

” Ameisya she is so beautiful mmg rupa anak mammy sugguh, comel naaaa.. “

” Anak u yg ni memang nampak feminin sgt.. “

” Br besar ni pun cantik nanti lg besar lagi la cantik ni.. “

” Wauu.. Kecik dah nampak Jelitanya dia.. “

” Selamat hari raya aidik fitri. Cantiiiknya Ameisya… “

Ā “Masyaallah cantiknya ameisya… Mcm puteri kayangan !! Cantik sgt.. “

Cantiknya Ameisya Leanne posing. Bukan Ameisya sahaja kelihatan cantik, adik beradiknya yang lain pun comel-comel. Bertuah betul Eira dan Pak Azad ada anak-anak yang comel seperti ini. Apa-apa pun, kami dari Berita KopakĀ  turutĀ  mengambik kesempatan ini mengucapakan Selamat Hari Raya buat Eira sekeluarga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Eira Syazira, Pak Azad

Aktikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..