” Cantiknya, berbakat betul husband sis.. ” – Netizen

Betty Rahmad Kongsi Video Suami Menguntingkan Rambutnya, Buat Ramai Yang Memuji. Woww Hasilnya Boleh Tahan, Walaupun Percubaan Kali Pertama !!

Meninjau di akaun Instagram pelakon Betty Rahmad telah berkongsi satu video yang memaparkan suaminya sedang mem0tong rambutnya. Kongsi Betty ini adalah pertama kali suaminya cuba untuk memot0ng rambut perempuan.

Pada awal video itu kelihatan suami Betty iaitu, Ardy Damis sedang menonton video di telefon cara-cara untuk memot0ng rambut perempuan. Malah pada pertengahan video, kelihatan pasangan ini sudah berada di halaman rumah untuk proses menggunting rambut.

Di akhir video, Betty telah berkongsi keadaan rambutnya setelah selesai digunting.  Perkongsian oleh Betty itu telah menarik perhatian ramai. Ada yang meny4kat bahawa tidak lama lagi, suami Betty bakal membuka salon.

Hingga kini video tersebut telah mendapat lebih 10 ribu tanda suka sejak ianya dimuatnaik ke Instagram. Wahh untung lah Betty, selepas ini jimat duit untuk ke salon kerana suami sudah pandai menggunting rambut malah cantik pulak tu.

Tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang memuji suami Betty pandai menggunting rambut isterinya dan hasilnya yang kelihatan cantik. Antara komen-komen netizen adalah :

” Best lh husband leh pot0ngkan rambut, me every 2mths mesti g hair salon. Huhu nk kena merap husband juga lah.. “

” Cantik lahhhhh Betty, kipidap utk your hubby. Walaupun baru pertama kali, nampak dia memang berbakat.. “

” Cantiknya sis, pandai husband gunt1ng, berbakat betul. Pas ni dah tak pay4h susah-susah g salon, duit jimat, keselamatan pun terjamin.. “

” Hebat, tangan suami kalau buat apa-apa memang jarang mengecew4kan. Kalau masak smple2 pun, mesti sedap.. “

” Look amazing beb, perhhgg memang power lah. Tengok cara dia pegang gunting pun macam orang kt salon, hehe.. “

” Eeee pandainyeeee, cantik mcm pergi salun. Nie buatkan isteri bertambah sayang. Memang terbaik lah.. “

” Faham sangat, rambut kalau panjang sgt, lebat, berat dia jd str3ss sket haha. Kena gak pendekkan sket. Untung Betty, suami rajin melayan.. “

Woww memang cantik hasilnya, patut lah ramai yang memuji. Memang berbakat betul suami Betty ni, walaupun hanya berpandukan video.  Apa-apa pun semoga Betty dan suami akan terus bahagia bersama dan sentiasa kekal ceria.

;

Silakan SHARE..

Sumber : IG Betty Rahmad

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..