” Cantiknya anakanda Azrinaz, secantik bondanya.. ” – Netizen

Gambar Puteri Azrinaz Mazhar Hakim, Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah Raih Perhatian Peminat. Manis Dan Lembut Wajahnya Persis Azrinaz !!

Umum mengetahui bekas selebriti TV3, Azrinaz Mazhar Hakim memiliki dua orang cahayamata hasil perkahwinan terdahulu bersama Sultan Brunei Darussalam yang diberi nama Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah dan Putera Abdul Wakeel.

Meninjau akaun Instagram Azrinaz Mazhar Hakim, telah dikongsikan sekeping gambar thr0wback Puteri Ameerah. Dengan busana berwarna merah dan rambutnya yang lurus, Puteri Ameerah nampak menarik dengan senyuman terukir di bibirnya.

Tulis Azrinaz di kapsyennya, Puteri Ameerah adalah anak perempuan pertamanya. Untuk makluman, Azrinaz yang sudahpun mendirikan rumahtangga bersama Fairos Khan turut dikurniakan dua cahayamata perempuan iaitu Areesya Malaykha dan Atheera Medinah.

Melihat akan wajah Puteri Ameerah, ramai peminat yang mengatakan wajahnya saling tak tump4h dengan wajah bondanya ini. Walaupun jauh terp1sah beribu batu dan lautan, kasih sayang untuk si puteri tidak pernah h1lang.

Jom baca perkongsian di bawah :

Sehingga kini perkongsian Azrinaz telahpun mendapat lebih 18 ribu tanda suka daripada peminat dan antara komen-komen mereka :

” Cantik jelita saling tidak tump4h wajah bondanya. One day, you will reunite. Kasih ibu selamanya walau terp1sah jauh. Kasih ibu bawa ke syurga, Aamin.. “

” So pretty Princess Ameerah. You must be m1ssing them so much. May Allah reunite you both someday InshaAllah.. “

” I hope she and her abang will meet you again. Cantik anak dar4 Azrinaz ni, sweet girl sama macam ibunya juga.. “

” Lawa princess, sejuk je tengok airmuka dia. Persis sangat dengan her mom. Ameerah Wardatul Bolkiah, so charming.. “

” Cantik macam Azrinaz juga, senyuman semanis bondanya. Semoga puteri Ameerah sentiasa sihat, solehah dan selalu sayang dengan bondanya dunia dan akhir4t.. “

” Manisnya senyum Puteri Ameerah ni, pretty and sweet like her mother. Masha Allah, she’s getting prettier everyday.. “

” She is just macam mum dia, so sweetie preety Princess Ameerah. Alhamdulillah seorang kakak dari ibu yang penyayang.. “

” Cantiknya anakanda Azrinaz, secantik bondanya. Apatah lagi dengan cara senyum tu, c0py and paste betul.. “

Memang Puteri Ameerah ada senyuman yang menawan seperti Azrinaz. Semoga suatu hari nanti, apabila pandem1k ini sudah berakhir, Azrinaz dapat bertemu kembali dengan puteri tersayang. Terus gembira bersama keluarga tersayang Azrinaz dan stay safe. 

Silakan SHARE..

Sumber : IG Azrinaz Mazhar Hakim

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..