” Cantik dan kemas je rumah kak Lina. Macam ni tak keluar rumah pun takpe.. ” – Netizen

K0ngsi Gambar Persiapan Hari Raya Namun Dekorasi Rumah Elly Mazlein Cur1 Perhatian Ramai. Wah, Lantai Berkilat Boleh Buat Cermin Lagi !!

Tinggal lebih kurang dalam seminggu lagi umat Islam akan menyambut Hari Raya Aidilfitri. Pastinya pelbagai persiapan untuk hari raya sedang dilakukan seperti mengemas rumah, membuat kuih raya, membeli baju raya dan pelbagai lagi.

Begitu juga yang dilakukan oleh selebriti Elly Mazlein atau lebih dikenali dengan nama Kak Lina P0m P0m. Walaupun sambutan raya tahun ini tidak dapat disambut bersama keluarga di kampung namun kemeriahan dan suasana untuk menyambut hari raya harus ada.

Tambahan pula pada tahun ini Elly akan menyambut hari raya buat kali pertama bersama suaminya, Cikgu Azlan. Pastinya ia merupakan sambutan hari raya yang sangat dinantikan. Mood raya tetap perlu ‘on’ walau di mana kira berada. Tak gitu !

Menerusi akaun Instagam, Elly berkongsi suasana hiasan rumahnya untuk persiapan hari raya. Keakraban suami Elly dan ayah mertuanya dapat dilihat dalam gambar tersebut dan pastinya Syawal kali ini penuh bermakna buat Elly kerana disambut bersama suami tercinta.

Rata-rata netizen memuji kecantikan dan kekemasan rumah Elly. Antara komen-komen mereka :

” Let0p rumah kak lina.. “

” Cantik dn kemas je umah k.lina..mcm ni xkuar umah pn xpe. “

” Cantik & kemasnyaaa rumah .. “

” LawA tenang nye suasana rumah.. “

” Cantik Rumah Elly Semangat Raya.. “

” Bekilat lantai kak kepom bah4ya kalo pakai skirt ni, habis terpant0l segalanyee .. “

” Cntk n kms umh kak lina.. Tersusun rapi .. “

Wah, nampak meriah sungguh persiapan raya Kak Lina. Walaupun sambutan raya kali ini suasana agak berbeza dari sebelum ini kerana menyambut raya di rumah sendiri tanpa pulang ke kampung. Namun buat Kak Lina pasti indah kerana bersama suami tercinta.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Elly Mazlein

Artikel ini disediakan oleh  OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..