” Cantik Cik B sekarang ni. Mahu terkej0t ber0k orang yang k0ndem Cik B.. “

Penampilan Anak Dato’ Seri Vida, Cik B Yang Semakin Menganc4m Dan Cantik. Wah, Cik B Sekarang Dah Pandai Bergaya !!

Nur Edlynn Zamilleen bin Muhamad Amin atau lebih dikenali sebagai Cik B merupakan anak kepada pengasas produk kosmestik, Dato’ Seri Dr. Hasmiza Othman atau lebih dikenali sebagai Dato Seri Vida (DSV). Cik B dilahirkan pada 19 Mei 2005.

Dia dikenali ramai apabila sering menghasilkan video-video kreatif di laman sosial Instagram miliknya. Dia berjaya mengumpul peminatnya yang tersendiri sehingga mendapat jumlah pengikut yang begitu ramai mencecah 495 ribu orang.

Cik B mempunyai perwatakan dan gaya hidup yang sempoi dan menyifatkan dirinya sebagai seorang yang peramah. Apa yang menarik ialah Cik B telah menggalas jawatan CEO pada usia 14 tahun. Dia merupakan seorang yang tidak gemar bersolek walaupun dipaksa oleh ibunya.

Menerusi akaun Instagram, Cik B memuatnaik gambarnya bersama ibunya, Dato Seri Vida. Ramai memuji penampilan terbaru Cik B yang semakin pandai bergaya dan mengenakan solekan. Hampir tidak kenal wajah Cik B bukan?

Rata-rata memuji penampilan Cik B yang terkini. Antara komen-komen mereka :

” Ok lepasni boleh jadi model .. “

” Peh ini bukan cik b. Ini chiqüé bae !!! “

” Cik b mcm nie pon dah cntik.. kalau kurus xtau nk ckp mcm mna dia punya aura.. “

” Cantik cik Bi.. kekalkan mcm ni cik Bi.. “

” Wow!!!! Cantik nya Cik B.. “

” Cantik sgt cikb.. suka auntie tgk.. “

” Cantik Cik B sekarang ni. Mahu terkej0t ber0k orang yang k0ndem Cik B.. “

Walaupun Cik B tidak suka bersolek namun apabila sekali dia bersolek memang terpegun banyak mata yang memandang. Ramai yang mahu Cik B mengekalkan penampilannya sebegini. Nampak cantik dan comel wajah Cik B kini.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Cik B by Berita Kopak / Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..