” Cairlah tengok senyuman Bunga, comel sangat.. ” – Netizen

Video Terbaru Anak Elisya Sandha, Bunga Elhaq Mengukir Senyuman Raih Perhatian Peminat. Alahai Manis Sangat Senyuman Bunga. Bikin Cair Lah !!

Sejak dilahirkan, anak kepada pelakon Elisya Sandha ini sering menjadi perhatian di media sosial. Baru berusia sebulan, akaun Instagram Bunga Elhaq sudah mencecah lebih daripada 59 ribu jumlah pengikut.

Perkongsian terbaru di akaun Instagram tersebut telah mencur1 perhatian ramai. Sebuah video yang memaparkan wajah Bunga sedang mengukir senyuman telah menerima lebih daripada 6 ribu tanda suka buat masa ini.

Ramai yang ger4m melihat wajah comel Bunga tambahan pula apabila Bunga mengukir senyuman. Alahai, manis betul senyuman Bunga. Memang boleh bikin ramai cairlah. Ish, siapa tak ger4m kan melihat Bunga.

Ramai menyatakan wajah Bunga sangat seiras dengan wajah neneknya, Sheila Rusly. Ini kerana mata Bunga yang sepet seperti neneknya. Namun, ada juga yang menyatakan wajah Bunga seperti bapanya, Uzair Haqimy.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, ramai yang memuji wajah comel Bunga. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Comelnya bunga..mcm nanna nie.. Alololo… comel.. bungaelhaq senyumnyerr… sebijik muka nana laa bunga.. Kening bunga msti lawa nnti nmpk bntuk.. “

” Masyaallah comelnya bunga .. Awakk ni mukaa ddy sngtt .. c0py paste semoga membesar dgn baikk yer bungaa .. cairlah tengok senyuman bunga.. “

” MasyaAllah comelnya lahai bunga.Amoi cantek. Comel nye kamu nak… betapa beruntung nye kamu punya family yg pyayng… “

” Beautiful Bunga.. MashaaAllah tabarakallah sweet nye bby bunga senyum lovely.. Sebijik Muka nenek dia laaa.. “

” Masha Allah semoga Bunga membesar dgn baik.. so syomelllllll laaaaa awk ni Unga.. senyum senyum pula tu.. “

” Alololo comel die subhanaallah .. Muka nanna dia mata ripitĀ² cemey lagu ank cina.. senyum dia cair.. Wajah cantikk seindah nama bunga .. “

” Bentuk muka n Mata ikut daddy.. hidung n mulut ikut mummy.. comelnya bunga senyum.. c0py ayah dia sungguh.. “

Bak kata pepatah, ke mana tidak tumpahnya kuah kalau tidak ke nasi. Sama ada Bunga mewarisi wajah nenek atau bapanya, Bunga sememangnya seorang bayi yang comel. Semoga Bunga Elhaq membesar menjadi seorang anak yang baik dan solehah. InsyaAllah, amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Bunga Elhaq, Elisya Sandha

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..