” Buat hal pulak abang Roy, 1st time tengok Ninja terlekat. Haha.. ” – Netizen

Video Gelagat Roy Azman Ketika Bermain Bubble Football Buat Warganet Terhibur. Haa Tu La Happy Sangat, Dah Terlekat Dalam Bubble. Sampai Tercabut Rambut Palsu Tu. Yang Penting Ketawa Tetap Berdekah, Haha !!

Beberapa hari yang lalu, team penyampai Sinar FM beriadah bersama-sama di Next Gen Themepark. Banyak aktiviti yang mereka lakukan di sana dan antaranya adalah bermain game bubble football.

Meninjau akaun Instagram Sinar FM, telah dikongsikan salah satu kejadian melucukan yang terjadi ketika permainan sedang berlangsung. Roy Azman yang juga merupakan salah seorang penyampai di stesen ini terlekat dalam bubble tersebut.

Riuh betul masing-masing memberi arahan supaya Roy meluruskan tangannya supaya boleh keluar dari bubble tersebut. Lagi kec0h dengan suara ketawa Roy itu. Elizad pun bukan main lagi gelak, ceria sungguh lah mereka ini.

Roy pula apabila lepas keluar dari bubble itu, rambut p4lsunya tercabut dan cepat-cepat dibetulkannya. Alahai bang Roy, menyempat eh janji penampilan kena maintain handsome dan bergaya, hehe.

Jom tonton video di bawah :

Video gelagat Roy dan rakan-rakan ini telahpun merekodkan lebih 4000 tanda suka daripada warganet sehingga kini. Antara komen-komen yang diberikan :

” Sempat lagi baiki rambut p4lsu tu haha. aku tengok, auto aku yang jadi macam lem4s.. Hahaha seronok pulak tengok’ rasa mcm nk join”.. “

” Nampak best tp rasa cam pening je kalo main tu. Suka tgk eja… Suka nyakat.. dulu ms belajar ada kawan mcm ni… Kelako.. “

” Ingatkan rambut betul dia selama ni haha. Lemak banyak tu bang, tu yang tersekat haha. Yang penting ketawa tu tetap on eh haha.. “

” Masa zaman kanak-kanak tak de lagi benda ni. tu memasing main beriya hehe. Tumpang gelak bang haha.. “

” Tak sangka dulu g4ngster sekarang pak lawak haha. Aduh kakashi terlekat plak. slalu org kata ninja nie bole h1lang tp pestime tgk ninja terlekat haha.. “

” Haha. Macam-macam la abang ni, elok biarkan je haha.. Dan dan nak tersekat eh haha.. “

” Alahai macam syok je, ni betul-betul healing ni bang Azman haha. Kan dah Auntie¬≤ & uncle¬≤ gelak kegumbiraan.. ”

Macam-macam hal la Roy ini, dalam cem4s pun ketawa tu tak tinggal. Sejenis yang happy go lucky, jauh betul bezanya dengan zaman muda dahulu. Roy Azman yang dulu bukanlah yang sekarang, ceria selalu bang Roy.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sinar FM, IG Roy Azman

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..